Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan tudok csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan tudok csajt felcsípni?

Figyelt kérdés
15évesen
2009. júl. 13. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha van egy lány, aki tetszik menj oda hozzá és dumálj vele. Ha látszik rajta, hgy szívesen beszélget veled (nevetgél, csavargatja a haját, elvörösödik...) akkor hívd meg randizni! Ennyi.

Másik módszer: ha kemény a csaj, akkor küldj neki virágot! Hidd el, mi lányok, ettől a kedves gesztustól alélunk el! Sok sikert! :)

15 éves lány

2009. júl. 13. 08:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hát jha jha beszélgess vele. de olyan csajt válssz akinek biztos hogy NINCS PASIJA!!!!
2009. júl. 13. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
tenyleg bocs hogy ide kerdezek,de ha van pasija es ugy probalkozol be az a lannyal szemben is bunkosag vagy scak a pasit zavarja?
2009. aug. 12. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

Tök mindegy kinek a részéről bunkóság.Ha rányomul,í]yis úgyis verekedés lessz,szal nem érdemes.

Amúgy meg rohadtul nehéz becsajozni,de addig kell nyomulni míg valakinél nem jön be és onnantól már könnyű.Csak udvarolni kell,mehet a virág,az esti szerelmes sms,meg ilyenek.

2009. aug. 12. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy érdemesebb inkább pasikat megcélozni ezzel a kérdésel,mert a csajok 80%-a nem tudja mit akar.

Ezt mond,de azt akarja,a csajok márcsak ilyenek.

Ha valakinek nem tetszik,ezt a kérdezőnek írtam,szal ő értékeljen.

2009. aug. 12. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek a tanácsok nem sokat érnek, amint látom!

A kedvencem: "hát jha jha beszélgess vele. de olyan csajt válssz akinek biztos hogy NINCS PASIJA!!!!"

Ha ezt a tanácsot a szemed előtt tartod, bármit csinálsz öt forintot nem ér az egész csajozásod!!!

Megmondom miért:

1. Ha ezt megkérdezed, akkor bukod a csajt (megvan az oka)

2. Ha kíváncsi vagy, és ha nem is kérdezted de ezt mondja, és ettől elszomorodsz vagy kiakadsz, buktad

3. Ha azt mondja van, és otthagyod buktad

Ezzel szemben a helyes párbeszéd:

...

Te:volt már komoly kapcsolatod?

Cs:hát már több is, blabla, blabla

Te:én már szeretnék igazán szerelmes lenni

Cs:nekem már van barátom, szóval blablabla...

Te:az tök jó. mert már voltam olyan igazán szerelmes, és tudod azt szerettem benne....

Cs:blabla

Szóval bedob egy ilyet, ne foglalkozz vele! Megy tovább a beszélgetés! Vagy mondd neki, hogy nem érdekelnek a problémái! Ne legyél bólogató jános, és ragaszkodj a véleményedhez! Burkoltan se fényezd magad. Ha olyat kérdez, ami miatt magyarázkodnod kellene, akkor mondj helyette valami vicceset.

Ami a legfontosabb: Ne kérdezz csajokat ilyesmiről. Vagy ha igen, akkor alapból semmit ne higyj el nekik :D:D

2009. aug. 12. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
menj oda és beszélgess vele. kitudja? lehet hogy nem lesztek egy pár de nagyon jó barátságra is szert tehetsz.sok sikert
2009. aug. 12. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Az első dolog az, hogy vicces legyél. nevettesd meg és alapból szivesen fog veled beszélgetni. mi csajok imádjuk a humoros fiúkat akik mellet nem unatkozunk. bókolj neki aztán, de ne legyél nyálas, se közhelyes!!!. hhagyd ennyiben, aztán vmikor küldj neki egy kedves sms-t. utána kérdezd meg h akar-e veled járni/randizni, a legjobb személyesen, de bárhogy jó.
2009. aug. 12. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez egy elég hétköznapi kérdés , sok jó válasszal, és sok rosszal. Én lány vagyok, és ott kezdődik hogy nem szeretem ha azt mondják hogy "felcsípni", engem ne csípjen fel senki, hanem ismerkedjen velem. Mostanában nagyon elterjedt lett a szórakozóhelyeken ismerkedni, amikből általában egy éjszakás kalandok lesznek, de akár lehet több is. Feltételezzük hogy komolyra veszítek, először is meglátod a lányt , el kezdesz szemezni vele, és ha ő is vevő a dologra általában vissza mosolygunk mi lányok, ezután nem kell felkérned táncolni hanem egyszerűen közeledsz hozzá és táncolsz mellette, itt már úgyis észre veszed hogy tényleg akar e tőled valamit (esetleg oda táncol) és ha igen akkor esetleg hívd ki a kinti pulthoz beszélgetni, a téma adja magát, aztán meghívod egy koktélra & ásványvízre.(azért írtam az ásványvizet mert ha egyből behívod egy erősebb koktélra, annak lehet egy kis leitatás "szaga" :) ) Ha már beszélgettek egy jó 20-25 perce akkor kérd el a telefonszámát és köszönj el.( többnyire ez azért jó mert nem tapadsz rá nagyon a csajra, és hagysz benne egy kis kíváncsiságot) Majd miután elindult mindenki haza , küldhetsz neki akár egy sms-t hogy jól érezted magad, és hogy megismételhetnétek.DE!! ne kezd el rohamosan hívogatni , ne válaszolj rögtön egy smsre, kicsit húzd :) Innen már sima liba... Azért merek erre garanciát vállalni mivel tanulok viselkedés elemzést , és nem egy 15-20 éves fiú reakcióját, viselkedését figyelhettem már meg, és többnyire személyes tapasztalat :) Így megspórolod egy virágcsokor árát és felesleges leégést :) sok sikert :)
2009. aug. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!