Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúval is van ilyen vagy csak én vagyok ilyen peches?
ma 23:36
Dehogy! Ez tragédia, tudod milyen rossz, amikor megtudod, hogy végre bejössz egy szép, formás, vékony lánynak, erre kiderül, hogy csak 13 éves. Egyből próbálom lekoptatni, pedig szimpi meg minden, de nemlehet a tiéd, mert még 14 sincs, ez nem mázli, ez pech! Hatalmas! Én meg amilyen jó, törvénytiszteló ember vagyok, alapból próbálok korombeli lányoknál próbálkozni, de valahogy falakba ütközöm, nem néznek férfinek, mind meglepdőik, amikor megtudja valójában hány éves vagyok és nevetnek csak rajtam. Aztán persze összejönnek egy izmos, magas, férfias arcvonású fickóval. Én meg kajak úgy érzem magam felnőttként, mint egy kisfiú, aki felnőttkénrt került gyerektestbe. VAnnak 15-16 év körüli haverjaim és már közülük is nem egy idősebbnek néz ki, mint én. Nagy öröm.
Annyi előnyöm volt, hogy gyereknek néztek és olcsóbb jeggyel engedtek be automatikusan, nem kértek személyit sem.
ma 23:47
Ez sajnos ennél bonyolultabb. Több ilyen esetem volt. Az egyik 13 éves lány, képes volt azt hazudni nekem, hogy 15 csak, hogy nekem megfeleljen korban. Szerencsére lebukott, mert haverom barátnőjének legjobb barátnője volt ez alány és hát utána szoktam érdeklődni, én óvatos, elővigyázatos és előrelátó ember vagyok. Egyébént érettebb volt a koránál, nyílván ezért is merte megtenni,hogy ferdítsen az életkorán. Csak tudod én ezért nagyot szívnék, még szerencs, hogy kiderült időben. Megmondtam neki a szitut, hogy túl fiatal hozzám és felejtős a dolog.
küldj képet priviben és megmondom én mit gondolok!:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!