Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Első randi?
Holnap találkozok egy Lánnyal akibe bele vagyok zúgva. Ő kérdezte meg hogy lenne-e kedvem megnézni egy filmet közösen. Nálunk lesz a filmnézés és csak ketten leszünk a házban (szüleim majd csak vasárnap este jönnek haza) és bár programja lenne délután azt mondta, inkább eltolja és egy órával tovább marad nálunk. Ebből arra következtetek, hogy én is tetszek neki. De ez most mindegy. A kérdésem az lenne, hogy milyen filmeket ajánlanátok első randira, amiben van egy kis romantika de azért inkább olyan akciófilm jellegű, hogy ha van benne olyan rész ahol egy kicsit esetleg megijedhet akkor odabújhat hozzám?
Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült! :P
13 éves korom óta nem láttam ijesztő horror filmet.
Inkább nézzétek meg a szarembert. Halálra fogjátok röhögni rajta magatok. (Monsturd az angol címe)
Pillangó-hatás
A Tégla
Vasember
Sötét Lovag
A Holló (1994)
Legenda Vagyok
Az Ötödik Elem
Hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Lopott idő
akciós, van benne romantia:D
Nem mindegy, úgyis szexelni fogtok.
Amúgy a szüleid megengedték, hogy a házukba vigyél egy vadidegent, amikor ők nincsenek otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!