Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy foglalt vagyok?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy sráccal a strandon.

Jót dumáltunk, el akart hivni moziba is amit valamilyen kifogással gyorsan visszautasitottam.

De olyan jól éreztem magam meg ö is hogy közben el se mertem mondani hogy nekem már van barátom :S

Kiderült hogy a közelbe fog suliba járni stb telefonszámot is cseréltünk ...

:( Nem akarom megbántani, jofej srác..

Segitsetek!

Hogy mondjam el neki ???

2009. júl. 12. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem simán mond meg neki nyíltan, az a legtisztább, ne halogasd mert úgy fogja érezni, hogy átverted. Ha pedig jó fej,értelmes srác akkor meg fogja érteni.
2009. júl. 12. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
hmm miért nem modtad el azonnal:) a jelenlegi barátod az igazi?
2009. júl. 12. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
"Foglalt vagyok." Így. Nem kell csűrni csavarni... a lényeget mond,akkor megérti. Nem kell félrebeszélni, mert attól nem lesz jobb senkinek.
2009. júl. 12. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

nem érted te b*rom hogy van hapsim...

nem értem mit nem tudc ezen megoldani.

ha nem mondasz semmit akkor tuti nem vágja majd a dolgot, vagy azt hiszed hogy gondolat olvasó?

2009. júl. 12. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:

17:02!

Előre bocs, de nagyon zavar mikor ilyet látok leírva hogy "tudc". Ugye ez nem komoly, csak jókedvedbe írtad c-vel?

Mert ha tudod hogy van helyesen, akkor nem gáz.

2009. júl. 12. 17:24
 6/10 A kérdező kommentje:
XD
2009. júl. 12. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Nyelvtan tanár ?:)
2009. júl. 12. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Hehe:) Nem, nem vagyok nyelvtan tanár. "Eccerűen zavarlya" a szemem az ilyen. De tudom hogy van hogy néha leírják viccesen hogy "szerecc?" meg ilyenek, az addig nem gond ha tudja hogy kell helyesen. A nyelvünk a magyarság része, minden magyar embernek tudnia kellene normálisan írni. Persze ha kisebb hibákkal ír valaki az nem gond...na de ez azért elég durva volt.

Na de... a kérdésedre még annyit, (mert már írtam rá választ) hogy ebből még lehet barátság, sőt, ha nagyon bírod a fiút, miért is ne? De az elején fontos elmondanod neki, hogy ebből több nem lehet, mivel már van akivel jársz.

2009. júl. 12. 17:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet és szerintem jó lenne ha ettöl még haverok lehetnénk vele:)

Eldöntöttem hogy nem halogatom hanem megmondom neki.:)

Ja igen, én is szeretek néha mokásan irogatni attól még nem jelenti hogy nem megy az helyesen is :P:P

Nya KÖCCE:P

2009. júl. 12. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:

minden féle képen mond meg neki, h mi a szitu

és ne halogasd a dolgot, minél később mondod el annál rosszabb lesz, neked is, meg neki is

és ha tényleg jó fej, még egy jó barátság is lehet belőle.

2009. júl. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!