Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg ennyire elsődleges a külső?
Részigazság.
Én is kegyetlen sovány vagyok, de nem származnak belőle önértékelési problémáim.
Te kicsit ezzel szembesülsz, ne foglalkozz vele.
Tudom ezzel van tele a padlás, de ha jön az a lány, akivel kölcsönösen elfogadjátok egymást, ez nem fog számítani (annyira).
A saját köreidet rójad, ne másokét! :)
Mindenkinek más jön be!
A szépség relatív, biztos, hogy létezik olyan csaj, akinek Te vagy az esete! :) ;)
19/L
Tedd fel magadnak a kérdést: teszek valamit azért, hogy vonzódjanak hozzám, vagy csak "látnak" engem.
Szernitem a lányoknak tényleg nagyon fontos a belso, de nem árt, ha jól nézel ki. Ha úgy érzed, hogy izmosan jobban menne, akkor hol az akadály? A fekvotámasz ingyen van.
nekem igen is számít a külső
ha én szép vagyok elvárom, hogy a párom is helyes legyen 19L
17:54
Miért várod el, hogy helyes legyen a barátod? Miért nem inkább a férfias jon be? Szerintem a plussmaci helyes, vagy egy alvó cica. Nem érzed megalázónak a sráccal szemben, hogy azt várod tole, hogy helyes legyen? Mondjuk nekem nem esne jól, ha egy plussmacival tennének egy kategóriába. Kérlek fejtsd ki bovebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!