Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves vagyok. A csajom 5X...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok. A csajom 5X dobott. De még mindig tetszik nekem. Mit tegyek hogy visszakapjam? Vagy nincs esélyemmár?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 22:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát,én a helyedben hagynám,és keresnék egy másik barátnőt.Aki ötször dobott azzal szerintem nem biztos,hogy jól éreznétek magatokat.
2009. júl. 11. 23:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig pont fordítva. Ha már ötször dobott, az azt jelenti, hogy négy alkalommal újra összejöttetek, mert nem bírtátok ki egymás nélkül. Esély biztos hogy van, csak hozd a formád
2009. júl. 11. 23:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Az igaz,hogy össze jöttek újra,de biztos volt oka hogy ennyiszer dobták...A bnő,aki dobott Téged mennyi idős?
2009. júl. 11. 23:35
 4/16 anonim ***** válasza:
ember 14 éves vagy, ilyenkor még nemkell barátnőzni, inkább nézz TVt
2009. júl. 11. 23:48
 5/16 anonim ***** válasza:

23:18 -as vagyok.

Most az egy dolog, hogy ötször dobták, de ez csak azt mutatja, hogy mindent kibír a kapcsolatuk. Rengeteg dolog miatt dobhatták. Ha te ezt szeretnéd, akkor szerintem igenis kezdeményezz. Ha a csaj nem szeretné, nem viszonozza a dolgot, ha pedig szeretné, az azt jelenti, hogy ez neki is jó.

Előző válaszolónak: Hát akkor hány évesen barátnőzzön, ha ne 14 évesen? Ilyenkor kell elkezdeni, ilyenkor egészséges.

2009. júl. 12. 00:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Hagyd!! és 14 évesen is lehet csajozni:P
2009. júl. 12. 02:04
 7/16 A kérdező kommentje:
:) 14 éves a bnőm. És köszönöm a sok segitséget:) Ha valaki tudnamég segitteni akkor nyugodtam irjon, mert minden segitséget szivesen fogadok:):):)
2009. júl. 12. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Változz meg abban amire te azt hiszed h szakítania kellett ennyiszer.

Rem segítettem :)

2009. júl. 12. 14:20
 9/16 A kérdező kommentje:
PLS irjatok még válaszokat. Mert ebből még nem nagyon to össze rakni a képet..:S
2009. júl. 13. 09:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Keress mást!
2009. júl. 17. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!