Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex, leszbikus, illetve kíváncsi lányok, ti hol ismerkedtek? 21N
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 19:31
1/7 anonim válasza:
Sok hasonló kérdést olvastam már, ugyanezt tudom mondani, amiket azoknál: én személy szerint suliban (nálunk sokan nyíltan felvállalják) és budapesti melegbarát szórakozóhelyen, illetve itt is elég jó ismeretségeket lehet kötni :) jófej emberek vannak errefelé, nekem legalábbis még nem volt rossz tapasztalatom (bár személyesen még senkivel nem találkoztam innen).
2/7 anonim válasza:
16 evesen? Nagyon sehol sajnos :/
3/7 anonim válasza:
Pl. itt! :))
Ott van még az angyalkak.hu vagy a pride.hu
21/L
4/7 anonim válasza:
Én ugyan kapcsolatban élek, de barátkozni vagyok fent az oldalon. Ha gondolod írj privit:)
5/7 anonim válasza:
Igen, ott van az angyalkák.hu, a pride.hu, pinkvanilla.hu oldalak, azon kívül leszbikusoknak kitalált helyeken. De akár itt, akár fb, bármelyik oldalon ha merész vagy írni egy olyan lánynak aki tetszik neked...
24L
6/7 anonim válasza:
sziasztok. az angyalkakon smst kell küldeni ahhoz h levelezni tudj jól tudom?
7/7 anonim válasza:
Igen jol tudod. (napi 1 üzenet ingyen van) de mint mindent, ezt is ki lehet játszani. e-mail,msn címet csereltek azt kész. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!