Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori kérdések.hu-n lehet csajozni?
Szerintem simán lehet. Ugyanúgy mint bárhol máshol (utcán, társkeresőn stb...) kifog az ember egy rakás "idiótát" , és pár normálisat.
Én már jó pár emberrel megismerkedtem itt ezen az oldalon (egyébként lány vagyok), igaz ezek közül csak 1-el találkoztam (többször is és vele a mai napig nagyon jó barátok vagyunk) és kettő van akivel neten keresztül tartjuk a kapcsolatot, de az egyikőjükkel lassan találkozni is fogok. Szóval alapjába véve nem nagyobb hülyeség itt ismerkedni mint máshol.
Diavolino44:
Pedig sokan írták itt, hogy ezen az oldalon jöttek össze! :)
Ne add fel! ;)
Koszi a biztatast! :)
De azert vagyok fennt, hogy ha tudok segitsek, vagy rohogjek, vagy estleg masnezopontbol is megvilagitsak egyes kerdeseket.
Baratokra meg nincs szukseg, annyi levelezo partnert szedtem mar ossze, h igy sem tudok mindenkinek aznap valaszolni, s csak folyamatosan mentegetoznom kell.
Idovel, majd ugyis jon valami halacska a horgomra... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!