Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam fel a figyelmét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki nagyon tetszik és hosszú ideje mosolyog rám,szemez velem,jelzi hogy bejövök neki,de ennyi,nem lép.Nagyon elrontottam és nem tudom hogyan tegyem jóvá.Ha meglátom zavarba jövök és idiótán viselkedem.Elmenekülök előle,stb.Pár napja rámmosolygott és láttam az arcán hogy szeretné ha beszélgetnék vele.Én újra háttérbe vonultam:((

23 éves létemre nem kellene ilyen gyerekesen viselkednem.Ő persze azt hiszi nem érdeklődök már felőle,abbahagyta a flörtölést.Régebben én is mosolyogtam rá,stb,most nem tudom mi ütött belém.Már rám se néz,tudom nekem kéne nyitnom de félek hogy teljesen elijesztettem és kétségbeestem a saját félénkségemtől.

Ha mosolygok rá,szemezek,megszólítom és ő jelzi hogy hagyjam békén,már nem érdeklem őt,abba "belehalnék".

Nyissak felé?És ha visszautasít?Eddig olyan szép volt minden.Odaállni nem akarok hogy figyelj,tetszel,legyen már valami.Szeretném ha minden visszaállna a régi kerékvágásba és nem azt érezné hogy szórakozok vele,hanem hogy valóban érdekel engem.Félek ha elkezdek újra mosolyogni rá,azt hiszi,hülyét csinálok belőle.Bocsánat a "kisregényért".

2009. júl. 11. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképp ne add fel!

Munkatárs?Mert akkor többet tudnék segíteni...Milyen sűrűn látod?

2009. júl. 11. 11:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem munkatárs,ő egy élelmiszerboltban főnök és én egy vevő vagyok aki elég sűrűn bejár.Kb 3-4 naponta látom az üzletben,de mostanában minden nap mert többen szabadságon vannak és helyettesít.Amúgy 34 éves.
2009. júl. 11. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp kell keresned valami közös témát...de ha újra megvan a mosolygás, szemezés,lépnie kell.

Ha nem lép, annak két oka lehet.Vagy fél, vagy nem akar tőled többet egyszerű flörtnél.

Mindenképp próbáld meg utóljára szerintem.Aztán, ha nem nyit utána sem, akkor jön a régi, jól bevált mondás: BUSZ,ÉS PASI UTÁN SOHA NE FUSS,ÚGYIS JÖN A KÖVETKEZŐ!

Sok szerencsét:)

2009. júl. 13. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Ma megint láttam.Mikor mellé álltam úgy nézett rám mint ha azt várná hogy most mi lesz?Rámosolyogtam,ő halványan vissza és ennyi.Aztán a boltban jött utánam(ez szokott történni rendszerint)és arra volt amerre én,de nem lépett.Azt hiszem még várok az üggyel,hátha kisül végre valami belőle...
2009. júl. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!