Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legjobb haverod lép félre a bnöddel 4,5 év kapcsolat után. Hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok,ha a legjobb barátnötökkel,akivel 4,5 éve együtt vagyto,s már a kezét kérnéd meg,de persze a dolog nem sikerül,szakítás lesz belőle,s 2 hónapra rá megtudod hogy a legjobb barátoddal már hónapok ota kavartak,nem is kicsit.. Hogy viszonyulnál a dologhoz?2009. júl. 10. 17:42
11/16 A kérdező kommentje:
mi??Nyirjam ki a nőt??Hogyan?? :)
2009. júl. 10. 19:09
12/16 anonim válasza:
Felejtsd el mindkettôt. A baràtod nem igazi baràt a làny pedig nem szeretett tèged. Lèpj tovàbb. Az ilyen emberek nèlkül csak jobb lesz az èleted.
14/16 anonim válasza:
a srác egy kiadós verést megérdemel...tudom most sokan azt mondják h "elkell felejteni nem éri meg stb bla bla"...namost először, egy pár öklösbe senki nem hal bele, másodszor meg nehogy már azt higgye a féregje hogy csak úgy megússza, legközelebb mással is eljáttsza, ezért kell helyrepofozni azt a gerinctelenforma fejét......a csajt meg jól meg kell alázni, őt ne verd meg, meg se üsd, de egy nyilvános pofánköpés simán megteszi.........bocs, én ezt tenném, tudom h nem korrekt eljárás de az sem volt az amit veled csináltak, sztem ez feljogosít erre, nehogy már a tisztességes emberek mindoig behúzzák fülüket-farkukat ezek a patkányok meg örüljenek a fejüknek....egyszer lerendezed őket, utána felejtsd el mindkettőt, de sztem egy leckéztetést bőven megérdmelnek....nemis tudom hogy tudtál 2 ilyen féreggel összeakadni...
15/16 anonim válasza:
Azt hiszem akkor verekednék egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!