Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok, tetszik az orvosom. A kezelés véget ért, saját készítésű ajándékkal szeretném +lepni, de nem tudom, hogyan kérjek tőle egy sétát, mert nem szereti a rámenősséget?
Figyelt kérdés
Szerintetek van esélyem,ha a viszgálati eredménnyel együtt megadta a telszámát?Gond:tudja hogy van pasim.Mit tegyek?Fog kezdeményezni?A.m már smsezünk is,de magázzuk 1mást,eddig mindig hamar válasuolt munkaidőben is,de még csak "orvosi"témáról beszéltünk.2012. júl. 5. 23:28
11/13 anonim válasza:
Én nem vagyok értelmes? Én? neked van barátod és mégis mással akarsz elmenni randizni. Ha én nem vagyok értelmes, akkor neked agyad sincs.
12/13 anonim válasza:
Őszintén szólva egy orvos a pénznek örül a legjobban, nem holmi kis ajándéknak.
Persze ha magadat dobod elé, akkor hülye lesz elutasítani a kínálkozó lehetőséget, szexre egy férfi sem mond nemet.
De diszkréciót kell ígérned, mert lehet, hogy még nem szeretné felvállalni a kapcsolatot veled nyíltan.
Szóval csak óvatosan.
Ha férfi, akkor nem utasít vissza.
A barátodat meg hagyd ki ebből, egy orvossal jobban jársz.
13/13 anonim válasza:
De tényleg elég gáz... elhiszem, hogy tetszik az orvos, mert miért ne. De randi???? Úgy, hogy pasid van :D Ha ő csinálná ezt mit tennél? :DD
Hát én a helyedben vagy- vagy... És igen az orvos a pénznek örül, amúgy meg, ha nem adott arra utaló jelet, hogy bejössz neki, lehet csak abszolút de lelkiismeretes és kedves orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!