Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brain98 kérdése:
Nagyon tettszik egy lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Adott egy tábor, több szakraj van ő egy másik rajban van mint én. Nem ismerem ésa nevét sem tudom de nagyonskatokat szemeztem már. és megszeretném ismerni nagyon. Hogy tegyem? Valami ötletek? Én 14 éves vagyok.ő meg 15 körüli max. Köszönöm a válaszokat.2012. júl. 3. 17:43
11/15 A kérdező kommentje:
Bókay tábor nagyszar utolso elötti: hát megprobálon hisz ez a leg ésszerűbb
Utolsó.. Haha ..
2012. júl. 3. 18:16
12/15 anonim válasza:
Már megérte táborba mennetek, rájöttetek, hogy a fészbukon túl is van élet!
Ha szemeztetek sínen vagy, menj oda hozzá, beszélj hozzá, eleinte nehezen találod a szavakat, de bele fogsz jönni. Ne izgulj, a lány ugyanúgy görcsölni fog mint Te mikor odamész hozzá!
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszii :)) ugyse veszíthetek semmit
2012. júl. 3. 18:38
14/15 anonim válasza:
Hajrá 14 éves fiúcska!:D Írd meg ide majd ,hogy mi volt!:D
15/15 anonim válasza:
rajok vannak?! O.o miez?? cigányság tábor?! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!