Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek közelebb egy lányhoz?
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok most ballagtam az álltalánosból és ott alattam járt egy lány aki megtetszett de amég suli volt nem mertem megismerkedni vele de most összeszedtem magam csak nem tudom hogy hogyan tudok megismerkedni vele úgy hogy kb azt se tudja ki vagyok2012. júl. 3. 01:59
1/1 anonim válasza:
Összefutsz vele, akár rájátszol, oda mész hozzá, köszönsz, meg mondod hogy emlékszel rá, mi van vele, innen már a tiéd. Legalább is nekem, miután elballagtam általánosból sok ismeretlennel dumáltam, akivel addig nem, de egy suliba jártunk. Tuti sikerül, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!