Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek barátnőt?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy nagyon durva önbizalomhiányom van és még bulizni sem voltam de azt tervezem hogy pár osztálytársam ráveszem hogy menjünk el bulizni mert egyedül nem akarok.

a nővéreim szokták mondani hogy helyes vagy ha szóbakerül meg néha látom a buszon hogy néz egy-egy lány de általában csak simán nem tetszik a lány vagy nem tudom hogyan menjek oda hozzá mit mondjak stb.

léci segítsetek 15/F

2012. jún. 29. 10:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Ugyan ebben szenvedek én is, csak van önbizalmam, és akaraterőm, szóval esélyed ugyan annyi. Amúgy meg ha látod hogy néz téged, kezdd el te is, de ne feltűnően, aztán amikor leszáll, mész te is, és megkérdezed tőle, hogy hogy hívják? Aztán válaszol, elkezdessz kérdezgetni+megjegyzést teszel a külsejére (bókolsz), és hopp, a többi jön magátol. Önbizalmad nem lesz, bármennyire is akarod. Azt csak a barátok tudják nyújtani ;) ugyanis', az a barátaid dicséretéből származik ;)) ha nem tudod elfogadni? Tanuld meg, vagy önbizalomhiányos maradsz. Akaraterő. Az kell mindenhez. Ha nincs, önbizalmad se lesz, sajnálom.:/ Én is minden féle módon, de keresek egy olyan lányt, aki (nekem) szép, normális. De a mai lányoknak az id*óta, szálka, pávagyerek dominál, akin semmi izom, se semmi, csak csont, és húúuuuu de kis cukipofa (JB és nemzedéke) ha kigyúrt vagy? Az rossz. Ha duci vagy? Az rossz. Ha normális vagy? Az rossz. Ha kicsit vagy ducibb, vagy erősebb? Az rossz. Ha swag, szálka, 30kilós senki, szar alak vagy, nulla ésszel? Aaaahhh te vagy a tökéletes. Esetleg roma is vagy? Te vagy a perfect. Ennyit a lányok többségéről.
2014. szept. 1. 23:59
 12/12 RichaardGames válasza:
Hát...Meglátsz mondjuk egy csajt.Odamész hozzá megkérded.Szia van tüzed?(És gondolom nem cigizel,de ezt figyeld.)Persze akkor próbáld ezt,ha a csajnál nem látsz cigit.Ő ezt fogja válaszolni pl:Szia,nem cigizek.Te erre:Oké,én sem.Tehát,az első nagy humoros benyomás megvan!Hívd meg őt valami kis dologra...Beszélgessetek és a többi alakul....Remélem segítettem!:)
2015. aug. 31. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!