Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó pasi vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó pasi vagyok?

Figyelt kérdés

tudom kicsit egos a kérdés de ez mindig is érdekelt hát gondoltam felrakom :) végül is ezért van ez az oldal.

Magamról annyit,hogy 180cm magas 17 éves srác vagyok,viszonylag sportos alkattal. Sötétbarna hajú,barnásfekete szemű erős szemöldökű és erős arcvonásokkkal rendelkező fiú vagyok.Szeretek beszélgetni,sok haverom van elég bátor vagyok az ismerkedés terén :)

Ha valakit ezek után még az is érdekel hogy mekkora farokkkal rendelkezem,annak csak annyit mondhatok,hogy átlagon felülivel.

2012. jún. 27. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
rád sem vagyunk kíváncsiak, nemhogy még a monyodra...
2012. jún. 27. 20:24
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Biztos. De a next levelhez ('Férfi') el kéne sajátítani néhány stilisztikai illetve helyesírási alapszebályt. Sok sikert!
2012. jún. 27. 20:25
 3/18 anonim ***** válasza:
ha elég bátor vagy ismerkedés terén, miért itt próbálsz meg mégis burkoltan ismerkedni úgy, hogy direkt össze próbálod írni a jó tulajdonságaidat (ezzel ellentétben még is kép nélkül mert nem vállalod nyilvánosan kirakni az arcod), és megkérded hogy jó pasi vagy e? nyilvánvaló eleve hogy ennyiből nem lehet eldönteni csak próbálod felkelteni a nők figyelmét de nem így kéne:)
2012. jún. 27. 20:29
 4/18 anonim válasza:

Helló!

Szerintem jó pasi lehetel. Igaz egy kép alapján többet tudnék mondani.

És igen, érdekellne az intim méreted!

2012. jún. 27. 20:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem. Az én ízlésemnek túlságosan felszínes vagy.
2012. jún. 27. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
dzsukel vagy szerintem
2012. jún. 27. 20:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy amikor valaki elgondolkodik azon, hogy "jó pasi"-e, mindig csak jó tulajdonságokat ír magáról...

De most őszintén, mit vársz, milyen választ adjunk? "ÓHH igen tökre az estem vagy írj privit?" Ne már...

Mellesleg ez a méret a farkaddal... Kit érdekel? Ha majd megismerkedsz valakivel nem ABBA fog beleszeretni.

Inkább a jellemedről kellene mesélned, jót-rosszat egyaránt...

2012. jún. 27. 20:42
 8/18 anonim ***** válasza:
ÓHH igen tökre az estem vagy írj privit!
2012. jún. 27. 20:47
 9/18 anonim ***** válasza:

Kedves Mélyfigyelő!

Te is ügyelhetnél a stilisztikádra. Az "illetve" szó elé mindig vesszőt teszünk. [link]

2012. jún. 27. 20:50
 10/18 anonim válasza:

Szija!

Írj privit, küldj képet.

Érdekelsz! :D

17/L

2012. jún. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!