Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó pasi vagyok?
tudom kicsit egos a kérdés de ez mindig is érdekelt hát gondoltam felrakom :) végül is ezért van ez az oldal.
Magamról annyit,hogy 180cm magas 17 éves srác vagyok,viszonylag sportos alkattal. Sötétbarna hajú,barnásfekete szemű erős szemöldökű és erős arcvonásokkkal rendelkező fiú vagyok.Szeretek beszélgetni,sok haverom van elég bátor vagyok az ismerkedés terén :)
Ha valakit ezek után még az is érdekel hogy mekkora farokkkal rendelkezem,annak csak annyit mondhatok,hogy átlagon felülivel.
Helló!
Szerintem jó pasi lehetel. Igaz egy kép alapján többet tudnék mondani.
És igen, érdekellne az intim méreted!
Érdekes, hogy amikor valaki elgondolkodik azon, hogy "jó pasi"-e, mindig csak jó tulajdonságokat ír magáról...
De most őszintén, mit vársz, milyen választ adjunk? "ÓHH igen tökre az estem vagy írj privit?" Ne már...
Mellesleg ez a méret a farkaddal... Kit érdekel? Ha majd megismerkedsz valakivel nem ABBA fog beleszeretni.
Inkább a jellemedről kellene mesélned, jót-rosszat egyaránt...
Kedves Mélyfigyelő!
Te is ügyelhetnél a stilisztikádra. Az "illetve" szó elé mindig vesszőt teszünk. [link]
Szija!
Írj privit, küldj képet.
Érdekelsz! :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!