Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szemétség lenne az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne az exemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 évig jártunk, de szakításunk előtt megismertem a barátnőjét aki nagyon megtetszett. Szemétség lenne rástartolni??

2012. jún. 26. 01:47
 1/10 anonim ***** válasza:

A barátnő ha hagyja magát az szemétség a részéről. Meg tőled se túl szép.

Van annyi lány, nézz szét másfelé!

2012. jún. 26. 01:56
 2/10 A kérdező kommentje:
de ő más !
2012. jún. 26. 02:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"De ő más !"

Ergo bármilyen választ adunk, úgyis lesz valami értelmes érved, amiért neked muszáj lesz összejönnöd a csajjal. Felesleges volt feltenni a kérdést.

2012. jún. 26. 04:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, nagy szemétség lenne.

Egyébként arra nem tértél ki, h a lány hogy áll a dologhoz.

Tényleg, van még annyi lány... Vagy ha mégis akkora a szerelem, akkor én a helyedben beszélnék erről az exemmel.

Hogy ne hírből értesüljön róla, h összejöttetek és tudasd, h még mindig valahol fontos neked, legalább h ne bántsd meg.

Hány évesek vagytok?

A bojlerezőseknek üzenem, h nagyon retardált, "pihentagyú" a viselkedésük. Jelentettem minden ilyen hozzászólást, amit találtam. Tönkreteszitek az oldalt!!!

24L

2012. jún. 26. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Van pár körülmény, amit érdemes megvizsgálni:

- mikor szakítottatok - ha fél évnél régebben, az jó

- mennyire jó barátnők - ha nagyon jók, az nem jó

- exednek van új kapcsolata - ha van az jó

- milyen az exed - 3 év alatt elég jól meg lehet ismerni egy embert, neked kéne igazából tudni, hogy hogyan reagálna. Van, akit nem érdekel, ha az exével bárki összejön, és van, aki kiakad. Hogy az exed melyik... próbálj emlékezni, hogy valami hasonló helyzetre, történetre hogyan reagált, mi volt a véleménye.

2012. jún. 26. 10:31
 6/10 A kérdező kommentje:
kb egy hónapja szakítottunk, a csajszin meg még nem tudom biztosan megállapítani, hogy szeretne-e valamit csak azt hogy hasonlítunk és hogy nagyon szimpatiusak vaguynk egymásnak.
2012. jún. 27. 00:21
 7/10 anonim ***** válasza:
1 hónap után nagyon gáz...
2012. jún. 27. 04:16
 8/10 A kérdező kommentje:
de azt azért hozzátenném, hogyfél éve se veled se nélküledbe nyomtuk kb, meg azis esélyes h azért lett vége mert más más témába jött neki
2012. jún. 29. 01:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor is beszélgessetek el erről. Sztem. Neked is jobb lenne, hizsen látod, valahol téged is izgat a dolog.
2012. jún. 29. 07:16
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 30. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!