Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van, aki fent volt, vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki fent volt, vagy van jelenleg is a csajokespasik.hu társkereső oldalon? Ha igen, akkor miket tapasztalt?

Figyelt kérdés

Én sajnos úgy vettem észre, hogy itt is csak a levegőt rontják a lányok. Küldözgetem a leveleket nekik, de itt nagy részben még annyit sem tesznek meg, hogy legalább elolvassák, és megnézzék hogy ki küldte. Csak díszelegnek fent, mint a többi hasonló jellegű oldalon.

Persze, tudok olyan dolgokról, hogy rengetegen nem is akarnak ismerkedni ilyen oldalakon, csak úgymond "önbizalom-, egónövelés" miatt regisztrálnak fel, vagy esetleg szórakozásból. Vagy pedig nagyon válogatósak, hogy ha tényleg akarnak valamit. Az előbbi okok szerintem is igazak lehetnek, csak éppen tudnám, hogy mi van abban olyan szórakoztató, hogy visszaélnek másoknak a természetes vágyával, igényével! Ez elég primitív és aljas módszer szerintem.

Ha pedig esetleg csak kíváncsiak, és emiatt regisztrálnak, akkor pedig azt nem értem, hogy a jelentős részük miért van fent már igen régóta? Hiszen jóval rövidebb idő is elég lenne arra, hogy felmérjék, megismerjék az oldalt, még ha nem is akarnak semmit sem. Utána pedig törölni kellene magukat; ez lenne a logikus szerintem. De nem, még ebben sem látok logikát, hogy miért csinálják.

Viszont úgy látom, hogy itt is fizetni kell bizonyos dolgokért, meg lehet pontokat is gyűjteni. De a levelekért nem kell fizetni, mert akkor én sem tudnék írni, küldeni. Ez utóbbi dolgokkal még szintén nem vagyok tisztában.

2012. jún. 25. 23:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én fent vagyok, de elég elkeserítő. Február óta öt csaj írt vissza. Az elsővel leveleztünk pár hétig, de amikor randira hívtam, lerázott. A második és a harmadik le se sz@rt, a negyedik kapcsolatot keresett, de közben járt valakivel, az ötödik meg csúnya volt... -.-
2012. jún. 27. 09:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát érdekes... ezek a dolgok azt hiszem, önmagukért beszélnek; de nálad legalább akadt olyan, akivel elindult a levelezés.

Az meg a másik dolog, hogy bizonyára lehetnek szép számmal olyanok is, akik úgy regisztrálnak, hogy van párkapcsolatuk. Hát véleményem szerint ebből sem sülhet ki jó. Ha úgy érzi valaki, hogy nem működik a kapcsolata, akkor először szakítson, és utána próbáljon mást találni.

2012. jún. 28. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!