Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk ti hogy találtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk ti hogy találtok párt?

Figyelt kérdés
Csak számomra ilyen érthetetlen, hogy hol és hogyan ismerkednek a tini lányok és fiúk? Ma láttam egy csomó diákmunkára jelentkező párt és elgondolkoztam. Ha egy kancsal srácnak vagy egy görbehátúnak lett barátnője, akkor nekem is lehet szép barátnőm, nem igaz? De hol és hogyan kezdeményezzek, hogy kell? Valaki segítsen már!

2012. jún. 25. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha látsz egy helyes csajt, próbálkozzál be nála, a csajok nagy része maximum mosolyog meg köszön, ha egy osztálytársról van szó, abban az esetben egyértelműen jobban ráveszi magát egy fiú hogy bepróbálkozzon, mint mondjuk az utcán, de próbálkozni akárhol lehet...
2012. jún. 25. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Bárhol lehet ismerkedni, ha pl.

meglátsz egy szép csajt, nyugodtan

menj oda hozzá.

2012. jún. 25. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Nálam az a gond, hogy a sulimban nincsenek lányok, fiús suliról van szó. Szóval ott esélytelen vagyok, de mivel lány haverjaim sincsenek itt a környéken csak távoliak a neten, így csak fiúkkal vagyok igazából jóban. Ennek a hátrányait már rég észrevettem, talán nem is csoda, ha még barátnőm sem volt és azon filózom, hogy vajon, ha lennének lány barátaim élőben, nem csak fiúk, akkor már lehetett volna barátnőm is? Mennyi esélye van egy barátságból szerelemnek szerintetek?

Igaz, ehhez is közel kéne kkerülnöm lányokhoz, szóval ilyen alapon megint ott tartok, mintha barátnőt próbálnék szerezni egyből.

2012. jún. 25. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Én neten ismerkedtem, társkeresőn. Hatodik évünket tapossuk.

22/L

2012. jún. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!