Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 14 éves fiúval randizok? Már találkoztunk egyszer de nem tudom folytassam e.21/l
szent fos :D Az ilyen srácokra mondom azt mindig hogy "szerencsés kölyökkutya" xD
És még én vagyok a perverz hogy a 14 évesekre is bukok... jóvan má... xD
F18
16éves fiú nem érdekelne inkább? :P
16f
már bocs de k*rva hülye vagy kérdező...milyen szexkapcsolatot akarsz egy 14 évestől?!..eszem meg áll hogy vannak ilyen gyökerek..azon is meglepődtem h ha egy idősebb csaj ilyet(szexet) akar egy fiatalabb sráctól akkor a fiú már milyen mázlista de(!) ha egy idősebb srác ráhajt egy fiatalabb csajra akkor azt már legtöbb esetben lehordják a sárgaföldig...ja meg mi lenne akkor ha az idősebb srác mondaná azt h csak megfektetni akarja a fiatalabb lányt?..most meg ha már egy csaj mondja h csak szex semmi komolyabb akkor a kis srác szerencsés v mi...
szóval igen, nagyon gáz és ne folytasd..legyen már annyi eszed és tartásod a korodhoz képest
15/L
Megmondom mi legyen, hagyd a fenébe és keress egy hozzád illőt akire fel tudnál nézni, mert egy ilyenre nem.
Egyébként téged az izgat fel, hogy 14 éves.
Én meg 23 vagyok és még nem is volt sose barátnőm, szűz vagyok és még sorolhatnám, de mégsem akarok csak a szexért együtt lenni valakivel, mert elveim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!