Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Van olyan közületek, aki valamiért jobban vonzódik az idősebb korosztályhoz, például a huszonévesekhez? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 17:32
1/14 anonim válasza:
Igen, jobban vonzódom hozzájuk mert érettebbek küsőleg is, meg a többség inteligensebb is.
3/14 anonim válasza:
Az igennel válaszolók közül azok akik le is feküdnének velük csak úgy, írjanak privit nekem! :D
24F
4/14 A kérdező kommentje:
Na és mi van, ha a huszonéves srácból nem nézed ki, hogy annyi, mert fiatalosan néz ki és max 16-17-nek szokták tippelni az életkorát? Az ilyen fiúkhoz hogy álltok?
2012. jún. 22. 17:52
5/14 anonim válasza:
igen én!Vonzónak tartom h érettebb minden féle szempontból.
ők már komolyabban gonolkoznak,ezért több mindenről ellehet velük beszélgetni.
16/L
7/14 A kérdező kommentje:
ma 19:14
Ez van, így kell elfogadni, jobb, ha ezt is tudják! :)
2012. jún. 22. 19:19
8/14 anonim válasza:
én 23 vagyok és 20-45 közöttiek vonzanak mind szexuálisa, mind minden téren...
9/14 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocsi 30-45 közöttiek:)
10/14 anonim válasza:
Külsőre vonzanak, de nem járnék 20 felettivel. Mert vagy csak arra kellek neki, hogy megdugjon, vagy nem sikerült a saját korosztályában érvényesülnie. Az meg már régen rossz. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!