Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit gondoltok rólam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok rólam járnátok velem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jún. 20. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itt is van pár látó, aki megmondja mások nemi identitását. :-P

39F

2012. jún. 21. 13:31
 12/15 A kérdező kommentje:
15 vagyok:D
2012. jún. 21. 21:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igen ez van ezt kell szeretni. De nemis érdekel némelyik nagyon bolond. és nem érdekel milyen rosszat mondanak. és nem itt.keresek párt csak kíváncsi voltam mert láttam egy csomó ilyen kérdést(eddig nem találkoztam olyannal akinek nem írták volna oda hogy buz.i/homár/homi stb... ). tetszik a sulinkba egy lány és azért is kérdeztem amugy meg van facebookom mint a felhasználónevem is mutatja( Csonka Alex) kiskunhalasi vagyok
2012. jún. 21. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Ott ugyan meg nem talállak a sok Alex és Alexandra között. Kiskunhalasra meg nulla találatot ad.
2012. jún. 21. 22:15
 15/15 A kérdező kommentje:
úgy is lehet hogy Alex Csonka
2012. jún. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!