Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha nagyon bejönne egy fiú akivel nagyon jó barátok vagytok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy van egy fiú aki nagyon tetszik. Már úgy 1 éve nagyon jóba vagyunk...tök sok mindent tudunk egymásról..tudom mindiig a csajos dolgait, általába ő is az én pasis dolgaimat...és áhh nem tudom mi vaan de nagyon tetszik.:( és akiknek meséltem mindenki azt mondja ,hogy valószínűleg én is tetszek neki. De mi van ha nem?? Nem akarok pofára esni.. meg mégis csak bennem van ,hogy ő a fiú...szerintetek micsináljak? Múltkoor olyan arii volt..beszélgettünk és mondta ,hogy szeret meg imád velem beszélni.. meg kedves és aranyos vok..én meg csak olvadtam...Segíítséég!!
2012. jún. 20. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Na akkor most 1 perc néma csend minden barátzónás társunkért.
2012. jún. 20. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? amúgy szerintem ilyen visszajelzések mellett megéri próbálkozni egy kapcsolattal. (:
2012. jún. 20. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Adj neki jeleket...ha nem veszi az adást, akkor tégy valami konkrétumot vagy hívd el Te.

Nekem is van egy osztálytársam aki nagyon bejött, én elhívtam valahová, de kikosarazott. Nagyon szarul esett, de még élek.

2012. jún. 20. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam én is. 3 éve megismerkedtem egy fórumon egy sráccal és ott derült ki, hogy ugyanarra az egyetemre (ELTE) járunk, csak ő matekra én meg infora. Találkoztunk nem sokkal ezután és jóban lettünk. Egykorúak lévén egyszerre diplomáztunk és kerestünk munkát, mikor ő el tudott helyezkedni szólt, hogy én is mehetek és elintézte, hogy felvegyenek. Azóta kollégák vagyunk és még szorosabb lett a kapcsolatunk.

A hét elején dobta ki őt a csaja és emiatt én vigasztaltam. Látom rajta, hogy ez nagyon jól esik neki és már meg is csókolt emiatt. Még nyíltan nem mondta ki, de valószínűleg elhív majd egy randira.

22L

2012. jún. 20. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, csak a fiúnak van éppen barátnője. de olyanokat mondd, hogy kíván és szeret.Ő a legjobb fiú barátom, szerintetek mit tegyek?:/
2012. jún. 20. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát vasárnap mind a ketten megyünk nyaralni 2 hétre de utána beszéltük h elmegyünk margit-szigetre...vagy bárhova..:) am 15 éveseek vagyunk...
2012. jún. 21. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!