Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internet szerelem, lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Hány hónap amit ki lehet várni úgy hogy nem találkozik az ember a másikkal?Másik szomszédos országban él.2012. jún. 20. 18:26
1/3 anonim válasza:
Pár, max 1 év. De nyár van, valahogy biztos megoldható az egyik félnek. Persze, nem ismerem a körülményeiteket.
2/3 anonim válasza:
kb annyi hónap amég az 1ik fél nem talál 1 párt közelebb...am így akár 1-2 év is lehet..de nem valódi kapcsolat :/
3/3 anonim válasza:
Én éppen ilyen szerelembe estem. Mi 4 hónapig nem találkoztunk. Érdekes mi is szomszédos országban lakunk. De megoldottuk és azóta még nagyobb a szerelem. Valójában én sem hittem a netes ismerkedésekben. De most már tudom jó választás volt. Érdekes volt látni élőben :) Gondoltam egy két barátnő elfér mellettem és ő is így gondolta vele is érkezett egy barát :) Gondoltam az első pillanat fog számítani és így is történt. Azóta minden héten találkozunk nem akarjuk a távolság közénk álljon. Én sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!