Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
nekem van egy taktikám, ami mindig bejött eddig, de nem vagyok olyan ostoba, hogy itt közzétegyem
akkor mindenki elsütné...
3/9 anonim válasza:
Kirúgatom az egész családodat az állásából ha nem szopsz le most azonnal.
4/9 anonim válasza:
Holnap megszabadulsz egy gondolkodasra alkalmas szervedtol en altalam, ha ma nem leszel az enyem. Egyebkent ha bejossz a csajnak akkor nehez ekrontani. Ha nem jossz be neki, akkor meg vert kell izzadnod hogy valamit elerj nala.
5/9 anonim válasza:
Van tüzetek lányok vagy rakjak én egyet?
6/9 anonim válasza:
- Ha hazakísérlek, megtartasz?
- Legközelebb adhatnál térképet... elvesztem a szemeidben.
- Elvesztettem a telefonszámomat! Ideadnád a Tied?
- Cukor ment a szemeidbe? Olyan édesen nézel!
- Nagyon fájt? (Micsoda?) Amikor letörtek a szárnyaid és a Földre pottyantál.
- Legközelebb levehetnéd a cipőid... amikor a gondolatimban járkálsz.
etc.
Amúgy. Én csak viccből szoktam lökni. Barátnőm jókat szórakozik rajta. De a vicc kategórián kívül nem érdemes!
7/9 anonim válasza:
"Csókolom, de csinoska tetszik lenni....de nagy a szeme, mint egy fasírt!"
Erre biztos beindul!
8/9 anonim válasza:
7. Szarrá röhögtem magamat. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!