Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok. Mit jelent ez nálatok?
Nagyon régóta ismerek egy fiút..nagyon jól elvagyunk mindig..msnen sokat beszélünk..
Rossz kedve volt,valószínű a barátnője miatt..
Vigasztaltam,mint ahogy ő is tette annó,amikor nekem volt problémám... Ő a legjobb haverom..számíthatunk is mindig egymásra..
De akkor \'rossz kedvében\' aztmondta,hogy engem már nemtud hova tenni mint lányt :S
Ezt mire véljem? Lehet hogy csak a rossz kedve miatt?:S
Hangsúlyozom..legjobb haver,mindig kiállunk egymás mellett..
16/L
Szia!
Lehet hogy többet érez irántad mint barát, pont ezért mert mindig bajban, jóban rosszban kiálltok egymás mellet, és ezért, benned találta meg azt, amit esetleg másba nem:)
Igen...már nem egy helyről hallottam ezt...:S
és lassan el is hiszem hogy így van :S
Ha azt mondta nem tud hova tenni mint lányt az egyértelműen azt jelenti hogy nem tudja eldönteni saját maga sem hogy mit jelentesz számára: barátságot vagy szerelmet? Nyilván barátságból indult az egész, és most azért van összezavarodva mert már kezd többet érezni irántad, a dolog kezd átcsapni szerelembe.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!