Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a másik nyelvétől csók közben. Más is van így vele?
Pedig egyébként imádok csókolózni. Összeérhet a két nyelv, az nem probléma, még jó is, ha nem rezgeti, de ki nem állhatom, amikor a számba dugja, vagy ha előbb találkozom a nyelvével, mint az ajkaival.
39F
Szia!
Igen, ezzel már én is voltam így.
Bár annál a kapcsolatnál inkább maga a csók volt nagyon durva. Az még hagyján, hogy nagyon nyálas volt, és amikor megcsókolt, ki sem látszottam szinte a nyálból, mert az egész számat bekapta, de ráadásul ha étkezés után csókolt meg, hát az egyenesen undorító volt és a hányinger kerülgetett, mert volt amikor kalyamaradék, paprikadarabok meg effélék jöttek át a számba! :S
Persze nem akartam megbántani, mert nem tudtam, hogyan mondjam meg neki, hogy így még az élettől is elmegy a kedvem, nem hogy tőle. Viszont nem tartott sokáig a kapcsolatunk!
Pedig aztán csókolózni én is nagyon szeretek, bár egy szenvedélyes ölelést valahogy többre értékelek!
Úúú szegény. Nagyo sajnálom!
Tudom ez milyen rossz!
Szerintem nagyon kevés olyas valaki van, aki igazán jól tud csókolózni. De viszont ha az embert összehozza a sors egy olyannal, az aztán leírhatatlan! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!