Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy két három évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy két három évvel idösebb lány most ismertem meg nemrég és ma elhivott bulizni vagyis azt kérdezte megyek-e ez jelent vlaamit bejövök neki lehet?

Figyelt kérdés

Vagy csak én képzelödök?Mert hogy idösebb... bár nekem tetszik csak nemtudom hogykellene megmondani neki :)

Van remény?

2008. ápr. 28. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hány évesek vagytok. Más mondjuk ha 32-35 és megint más 15-18.
2008. ápr. 28. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Elso valaszolo: gondolkodj mar bulizni hivta nem szinhazba ugyhogy biszti tizenevesek.

Kedves kerdezo:Szerintem van esely hat ha elhivott bulizni akkor szerintem van.lehet hogy csak barat akar lenni de beszelj vele.Finoman ovatosan kerdezoskodj van e baratja?szeretne e egy masikat?be jon neki valaki?Meg ilyenek szoval hogy lassa hogy tetszik neked de megse legyel nyomulos.Mond meg neki hogy te szivesen jarnal vele meg ilyenek de ezt csak akkor mond meg ha nincs baratja szeretne baratot meg ilyenek.Drukkolok neked es ne zavarjon hogy idosebb a mai vilagba ez semmi.Pux neked!

2008. ápr. 28. 17:02
 3/5 anonim válasza:

kb. most én is így vagyok csak a lány 9 hónappal idősebb és moziba megyünk... ő hívott...

amúgy légy normális és add önmagad. szurkolok!!!

2008. ápr. 28. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen valószínű, hogy érdeklődik - és azért hívott bulizni, hogy egy kicsit jobban megismerjen. Menj el, legyél vele minél többet (de ne tolakodj! Mulatni megy oda, nem csak veled foglalkozni), és beszélgessetek. Ott majd kiderül, hogy lesz-e folytatás.

A végén - ha ő nem mondja - meg is beszélhetsz vele egy következő időpontot, vagy elkérheted a számát.

2008. ápr. 28. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy összetett dolog mert ugye ha az ember bulizni megy, akkor ugye jol akarja érezni, magát, de ha hiv valakit akinek azt akarja h jól érezze magát és egybe ha ő jól érzi magát akkor ő is jol fogja magát érezni h ő is jól érzi magát és igy mindenki jól fogja magát érezni és boldog lesz.... viszont van benne egy bökkenő.... az emeberek azokkal akarják jól érezni magukat akiket VAGY A SPANJUKNAK TARTANAK VAGY AKARNAK TŐLÜK VMIT ;)
2010. dec. 10. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!