Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan pasizzak be nyáron?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pasizzak be nyáron?

Figyelt kérdés
Nincsen rossz alakom, szép vagyok, (bocsi az egoista szólásért) de nagyon tanácstalan is. Nyáron szeretném megtalálni az igazit, az álompasit.. Mindent írjatok le RÉSZLETESEN!

#pasizz
2012. jún. 17. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 12:47

Na, de most miért is? REngeteg lány szerint vagyok helyes! ;)

2012. jún. 17. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom,én nem tervezgetek előre,majd alakul ha alakul...
2012. jún. 17. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:
A lányoknak nincs szakálluk..
2012. jún. 17. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Lehetsz terhes.
2012. jún. 17. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérj segítséget egy sráctól, nézz a szemébe és mosolyogj :)

Mindegy mit. Pl pillanatra fogja már meg valamidet (nem a fenekedre gondoltam xD valami tárgyra, mert "sajnos" tele van a kezed és valamit akarsz csinálni, amihez kell a kezed)

2012. jún. 17. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Nyáron szeretnéd megtalálni az igazit, az álompasit.. Hát kérlek, ha találsz valami fószert, aki nagyon bejön, és elhiszed, hogy ő az álompasi, akkor megtaláltad. Ha rendes srác, akkor kb 2-3 hónapra rá rájössz, hogy nem 100%ig olyan, mint amilyennek elképzelted. Ha eszméletlen mákod van, akkor ez vagy nem zavar vagy tetszik, vagy legalább nem idegesít.. annyira. És ha elképesztő nagy mákod van, akkor ő is így lesz ezzel: tetszel neki, és nem mászik tőled a falra.

Ha mindketten nagyon akarjátok a közös jövőt, akkor sokáig lesztek egy pár. A lényeg az őszinteség, a szeretet, és a bizalom. Szóval ne csaljátok meg egymást. Az nem jó. :)

Attól lesz álompasid, hogy Te annak látod. Csak úgy Mr. Tökély nem jön veled szembe a Balatonparton egy szál vörös rózsával. És ha megtenné sem lesz Neked elég, ha nem akarod.

Hát, ilyen egyszerű.

2012. jún. 17. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

azzal, hogy itt GYK-n reklámozod a vágyadat, máris előfizettél száz privát üzenetre, amiket magányos, pattanásos, elhízott fiúcskák fognak neked küldeni...

járj inkább társaságba, bulikba, bárhova, csak ne neten ismerkedj, azt lehet télen is

2012. jún. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!