Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöjjek egy hipster...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek egy hipster csajjal? 22F

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 01:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%

én se vágom teljesen mi az a hipster, de ahogy tapasztalom, valami lázadozó, különcködni akaró stílus. szerintük a punk, a hippi, az emo meg minden elavult, túlságosan mainstream ( amúgy valaki tud ennek megfelelő magyar szót?) ezért ők másak lesznek és végük nem lesznek semmik sem. hipsternek lenni túl mainstream ezért nem vallják be, hogy azok. na igen ehhez nagy egó kell, mert elhiszik, hogy különbek minden más embernél, a többiek mind a szürke tömegbe vesznek csak ők tűnnek ki

na szóval a csajnál a legfontosabb, hogy jól nézzen ki. a személyisége majd alakul vagy hozzászoksz vagy ha megvannak a képességeid akkor tudod befolyásolni. próbálj te is kicsit hipster lenni de az is elég, ha tetteted hogy az vagy, hogy tetsszél a csajnak és rokonszenvet, összhangot teremts.

egy csajnak megengedett, hogy hülye legyen, mindaddig, amíg megfelelően, ugyanannyira jól néz ki

2012. jún. 17. 02:23
 12/20 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Bocsi, de szerintem ez szimplán idiótizmus...

[link]

2012. jún. 17. 02:35
 13/20 anonim ***** válasza:

az ágyban meztelenül nem lesz rajt a maskara és ugyanúgy fog dugni,mint a többi nő.

ha meg rendesen megdugod és oda lesz érted,akkor olyanra változtatod amilyenre akarod.

kék a haja amúgy,vagy nagyon színes?

ami rossz a hipsterekben,hogy nem igazán sport rajongók.

szóval ha jó csaj is jelenleg,csak idő kérdése,hogy mikor lesz átlagos,majd narancsbőrös,úszógumis.

2012. jún. 17. 02:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval a hipsterek abban egyeznek meg egymással, hogy semmiben sem egyeznek meg? Érdekes. Egy csoport, aminek egyetlen közös vonása, hogy nincs közös vonása, és ez által lesz egységes, de mégis teljesen heterogén. Kezdem érteni. És két hipster nem lehet egyforma, mert akkor egyik sem hipster.
2012. jún. 17. 02:39
 15/20 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%
Ilyen alapon minden ember hipster, nincs két egyforma. :)
2012. jún. 17. 04:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Hú utolsó, látom nagyon érted a lényeget. Szeretem, ha kiforgatják a szavaimat.
2012. jún. 17. 04:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ősszejönnék a csajjal csak annyiba igaz hogy egy idő után majd elvárja hogy te is hipster legyél, ami én viszont nem tennék meg neki.
2012. jún. 17. 08:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha csak annyit jelent, hogy nem borotválja, szerintem ez ne korlátozzon.

Ez a divat is elmúlik lassan, ha tetszik jöjjetek össze, ne akadj fenn kis dolgokon.

2012. jún. 17. 10:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez is annyira vicces. A hipsterek -akik persze nem azok- csak szintén "nem hipsterekkel" haverkodnak. Tehát egy hipster csaj valószinúleg nem áll le egy metálos fazonú csávóval (legalábbis csak akkor hogyha ő az első aki ilyet tenne). Inkább "hasonló" beállitottságú barátot, haveri társaságot keres, akik szintén ezt a "nem hipsterséget" folytatják. Így alkotnak külön csoportot. És itt van a kutya elásva :D Ez a mindenáron különbözni akarás miatt sorolják magukat tudatosan/nem tudatosan egy külön divatirányzati réteghez. Tehát az olyan hipster akinek hipster haverjai vannak, az valójában "tipikus" hipster. Bele fájdult a fejem.
2012. jún. 17. 13:58
 20/20 anonim ***** válasza:

A hipster az olyan egyénieskedő, különcködő, wannabe jellegű emberke? Nem eredeti, csak eredetinek akar látszani. Semmi tartalom nincs mögötte, csak a máz, a különbözni vágyás.

Nekem nem jönne be egy ilyen lány.

2012. jún. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!