Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasim, akivel 3 honapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim, akivel 3 honapja jarunk, tegnap elhivott a strandra. En pedig most lettem beteg, menstrualok. Megondthatom neki, hogy menstrualok, vagy mondjak valami mast, amiert nem tudok menni?

Figyelt kérdés
Azert felek megmondani neki, hogy menstrualok, nehogy eltavolodjon tolem, es feljen hozzamerni. Fiuk, ti hogy vagytok vele? Most mondjam vagy ne?

2012. jún. 17. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mondhatnád el? De nehogy azt mondd, hogy beteg lettél! Mondd ki őszintén és nyíltan, hogy menstruálsz!!!
2012. jún. 17. 06:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ezért nem ér hozzád és eltávolodik Tőled, akkor ne sajnáld, mert meg sem érdemel Téged! Előző voltam.
2012. jún. 17. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? A problémádból ítélve elég fiatal lehetsz, de a menstruáció egy természetes dolog a nőknél, ha meg már 3 hónapja együtt jártok a sráccal nyilván tud róla, hogy neked is van, illetve szerintem a párkapcsolat alapja az őszinteség.

Mondd el, hogy megjött, ennyi.

2012. jún. 17. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
ha ennyire ódzkodsz attól, hogy nyíltan kimondd, akkor egyszerűen jelentsd be, hogy neked ez nem aktuális és kész. Ha visszakérdez, hogy miért, akkor te is kérdezz vissza, hogy na szerinted? Lány vagyok, vajon miért nem alkalmas pont ez az időszak?
2012. jún. 18. 12:02
 15/15 anonim válasza:
Szótár R.I.P
2013. júl. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!