Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
167cm,61kg, Comb 54cm, mell 80-79cm, csípő 99-100cm, derék 78cm mennyit fogyjak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 13:43
11/11 iansomerhalder válasza:
ember.. persze.. jó hogy nem azt írjátok már neki hogy fogyjon basszus 40re.. gratulálok nektek! mert ti biztos rohadt vékonyak vagytok.. én 167 vagyok és 64 és jó persze biztos van rajtam felesleg kb. 1-2kiló..de igazából szarok rá mivel gondoljatok már bele milyen ronda az undorító vékonyság.. fúúj.. sokkal szebb ha teltebb vagy.. nem azt mondom hízzál 100kilósra.. pl az osztály társam is 167 70kg.. és rohadt szép alakja van.. szóval haggyuk már ezt a foggyál le 10kilót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!