Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem el? 15/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem el? 15/F

Figyelt kérdés

régóta ismerek egy 14 éves lányt és arra gondoltam hogy mostanában meg fogom hívni egy randira. csakhogy hova, sétálhatnánk de azt talán unalmasnak találná. elvihetném Mc donalds-ba de most egy randin zabálni szerintem nem a legszebb :)

aztán még mozizásra gondoltam erről nincs véleményem (mármint hogy első alkalommal oda vinni). mit gondoltok?

2009. júl. 4. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem eccerübb ha lehivod sétálni, az nem gáz (nem is tudom miért hiszik a pasik hogy az gáz, ottlehet egy jót dumcsizni! idö is jó, mi kell még? f/24
2009. júl. 4. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elviheted egy kávézóba. Nem fontos ott enni. Lehet egy üdítő mellett is jókat beszélgetni. Én mindig ilyen helyen beszéltem meg a randijaimat.28/L.
2009. júl. 4. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Hmm, ha első, szerintem megteszi egy fagyizó, kávéház, teázó, valami hangulatos hely, ami passzol a személyiségéhez, amennyire ismered.

Legalábbis én így tenném.

Vagy valami szabadtéri előadás, ez-az, attól függ, hova mentek, mikortájt, úgyis jóféle nyáridő van.

17/L

2009. júl. 4. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Menjetek el állatkertbe,vidámparkba(de csak akkor,ha nem hányós a csaj,mert akkor kifekszik az óriáskeréktől:D),egy teázóba,a mozi azért nem annyira jó szerintem,mert ott nem tudtok egymásra figyelni,hanem a filmet nézitek.Jó randinak,de nem az elsőnek.Hívd el sétálni,és ejts útba egy játszóparkot,és lökheted hintán,csúszdázhattok kettesben,és közbe nagyokat nevettek:D
2009. júl. 4. 20:15
 5/8 anonim válasza:
Ha bejössz neki, akkor az előttem szólok összes tippje jó, mert örülni fog hogy veled lehet bárhol is legyen az.
2009. júl. 4. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hívd el sétálni, és ha unatkoztok, akkor elmehettek mekibe egy fagyiért.:)
2009. júl. 4. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy. :)

Figyi.

Ha bejössz neki akkor mindegy mit csináltok.

Nem kell feltétlenül lenyűgöznöd.

Vagyis le kell nyűgöznöd, de a személyiségeddel.

Ha egy hullámhosszon vagytok akkor nem lesz gáz.

A csajokkal beszélgetni kell.

De ha mindenképpen vinni akarod valahova, akkor figyi:

Sétáltok, beszélgettek és te szépen szóbahozod a dolgokat.

(persze a kiadós duma után)

-Nem vagy éhes? kajálhatnánk. -> irány a McDonalds :)

-Láttad már azt a filmet amiben bla-bla?

majd

-Van kedved megnézni velem? -> Ha igen akkor moziztok

Látod, ez ilyen egyszerű.

Csak arra figyelj, hogy ha felajánlod a mozit akkor ne kelljen négyszer átszállni. :D:D

A lényeg a beszélgetés abból sokminden kiderül. :)

Beszélgetés közben elmondhatod, hogy már régőta szeretted volna elhívni, mert mindíg nagyon tetszett neked.

Ezt imádni fogja, ha kicsit is bejössz neki.

NA, hajrá csődör. :)

Sok sikert.

2009. júl. 5. 03:22
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz haver :) :D
2009. júl. 5. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!