Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan 13-16 év körüli lányokkal, akik hozzám hasonlóan igénylik a gyakori szexet is és nem frigidek, prűdek? Tapasztalatok fiúk, hogy hol lehetne ilyen szexet szerető lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 22:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A barátnő nem egy tárgy. Egy vécé papír kéne, egy barátnőt szeretni kell, és vágyni a viszont szeretetére.
2012. jún. 10. 22:45
 12/23 anonim ***** válasza:

haverodnak mi ja persze szerinted ki veszi be xD

ez kb olyan

megállít a rendőr és van nálad egy adag fű és azt mondod: Tudja biztos úr csak a haverom megkért fussak el neki egy adagért

1 mért nem a haverod teszi fel a kérdést ??

2 ne legyetek már pedomacik 14 év alatt büncselekmény IQ bajnokok ;)

2012. jún. 10. 22:55
 13/23 anonim ***** válasza:

utolsó: milyen haver?mit ki vesz be?xdd ő csak annyit mondott h a csaj akit keres az barátnőnek kéne....vagy én értettem félre??xDD

22:32

2012. jún. 10. 23:05
 14/23 anonim ***** válasza:
őőő azthiszem ezt benéztem xD sorry
2012. jún. 10. 23:09
 15/23 anonim ***** válasza:
m1:D 2.ik válaszod valamennyire hasznos:Dxd
2012. jún. 10. 23:14
 16/23 anonim ***** válasza:

"barátnőnek kéne"

ez épp úgy hangzik, mint ha wc papír kéne seggtörlésre...:)

Barátnőt SZERETNÉL esetleg!

2012. jún. 10. 23:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen lányok akik szexmániás perverzek. Finoman szólva könnyűvérűek. Nem is akarnak kapcsolatot csak dugni. Egyik haverom az ilyen csajokra specializálódott. Volt, hogy az utcán kitette a lompost a csajnak és aznap megdöntötte. Meg annyit mondott a csajnak: csá jössz dugni aztán kicsit beszélgettek és meg is tették. Van, hogy haverok hoznak k.rvákat. Szóval ha neked is ez kell (nekem nem ez a stílusom) akkor helyileg Hajdúsámsonban van ez
2012. jún. 11. 01:01
 18/23 anonim ***** válasza:

ez kamukérdés. 16 éves ne akarjon lányokat döntögetni még. tudom, pezseg a véretek, de más is létezik a világon. vannak akik huszonévesen még nem döntöttek senkit és teljesen normális emberek.

a szexet igényled, mi a kötelességeidet annyira nem szereted teljesíteni, csak neked jó legyen, ugye?

2012. jún. 13. 03:33
 19/23 Dögi ***** válasza:
Még vagy 2 évig verjed a f@szod és csak utána gondolkodj a szexen és akkor se gyerekekkel akarj szexelni.
2012. jún. 13. 07:34
 20/23 anonim ***** válasza:

a 18. voltam. amúgy jogos a kérdés, mert a kérdező azt látja maga körül, hogy az osztálytársai, iskolatársai ugyanezt csinálják és hogy ez a normális. de őnekik nem szól senki, hogy nem kéne, gondolom. mert nekik se kéne. nincs túl sok jó példa körülöttünk, az a baj!

Az én időmben is egész biztos volt ez az néhány osztálytársam között, hát a mai napig kellemetlenül érint, hogy nekem nem volt egy lánnyal se az osztályból semmi.

Szóval felháborító maga a gondolkodásmód, de igazából meg tudom érteni, együtt tudok érezni a kérdezővel.

2012. jún. 13. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!