Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan 13-16 év körüli lányokkal, akik hozzám hasonlóan igénylik a gyakori szexet is és nem frigidek, prűdek? Tapasztalatok fiúk, hogy hol lehetne ilyen szexet szerető lányokkal ismerkedni?
haverodnak mi ja persze szerinted ki veszi be xD
ez kb olyan
megállít a rendőr és van nálad egy adag fű és azt mondod: Tudja biztos úr csak a haverom megkért fussak el neki egy adagért
1 mért nem a haverod teszi fel a kérdést ??
2 ne legyetek már pedomacik 14 év alatt büncselekmény IQ bajnokok ;)
utolsó: milyen haver?mit ki vesz be?xdd ő csak annyit mondott h a csaj akit keres az barátnőnek kéne....vagy én értettem félre??xDD
22:32
"barátnőnek kéne"
ez épp úgy hangzik, mint ha wc papír kéne seggtörlésre...:)
Barátnőt SZERETNÉL esetleg!
ez kamukérdés. 16 éves ne akarjon lányokat döntögetni még. tudom, pezseg a véretek, de más is létezik a világon. vannak akik huszonévesen még nem döntöttek senkit és teljesen normális emberek.
a szexet igényled, mi a kötelességeidet annyira nem szereted teljesíteni, csak neked jó legyen, ugye?
a 18. voltam. amúgy jogos a kérdés, mert a kérdező azt látja maga körül, hogy az osztálytársai, iskolatársai ugyanezt csinálják és hogy ez a normális. de őnekik nem szól senki, hogy nem kéne, gondolom. mert nekik se kéne. nincs túl sok jó példa körülöttünk, az a baj!
Az én időmben is egész biztos volt ez az néhány osztálytársam között, hát a mai napig kellemetlenül érint, hogy nekem nem volt egy lánnyal se az osztályból semmi.
Szóval felháborító maga a gondolkodásmód, de igazából meg tudom érteni, együtt tudok érezni a kérdezővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!