Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van olyan, hogy amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, hogy amíg ruhában láttok egy pasit, addig tetszik, de mikor meglátjátok mondjuk póló nélkül, kiábrándultok belőle?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Biztos én vagyok nagyon felszínes, de nekem ezek egyike sem számít, ha szerelmes vagyok.
2012. jún. 10. 21:53
 12/21 anonim válasza:
Nők! Ti is a nagy segget! ;)
2012. jún. 10. 21:54
 13/21 A kérdező kommentje:

Ez nem inkább azt jelenti hogy nem vagy felszínes?

Amúgy én konkrétan most olyan szituról beszélek, ahol már történt köztetek ez-az, nyilvánvaló a szimpátia, csak még nem voltatok meztelenek egymás előtt.

2012. jún. 10. 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Az irónia fogalmát még tanulmányozni kell kicsit, úgy látom...

Igen, én is erről beszéltem. Nem jutok el olyan pasival a meztelenségig, akibe nem vagyok szerelmes. És ha már az vagyok, akkor felőlem bokától tokáig lehet rajta égési sérülés, nem fog érdekelni.

2012. jún. 10. 22:01
 15/21 A kérdező kommentje:
És te hány éves vagy, utolsó?
2012. jún. 10. 22:20
 16/21 anonim ***** válasza:
24
2012. jún. 10. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:
VAN! Anno az exembe bele voltam habarodva! Jó pasi! Széles váll, vastag bicepszek, gyönyörű arc, jónak tűnő fenék. Mikor oda került a sor,h levetkőztünk, hát volt mit látni! Én szeretem, ha egy férfinak van pocakja, de ennek vmi irtó amorf alakja volt, aztán, mondom, elterelem róla a figyelmem, megfogtam a fenekét, de én még éltemben nem fogtam gusztustalanabb hátsót. Mintha pudingba markoltam volna! Nem szeretem a kigyúrt férfiakat, de az emberi izmoknak megvan a maguk rugalmassága...hát, ennek nem volt semmi! Úgy éreztem, mintha, az ujjam között kifolyna, pedig nem volt kövér az illető és megjegyzem ruhában nagyon jól nézett ki!
2012. jún. 10. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:

21:45

"utolsó: strand...?:DDD "

Egyszerű! Nem járok...:P

Am. azon vagyok, hogy ledolgozzam! :)

2012. jún. 10. 23:23
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
Van... Pólóban tök jó volt, aztán amikor szexnél fölém került rám lógott a csöcse :(((
2012. jún. 11. 09:06
 20/21 anonim ***** válasza:
ddd
2012. jún. 11. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!