Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek jelentkeznek, belőlük kell választani.
Miss Earth nem tetszik, műfeje van, Word-nek ezen fura arca van, más képen lehet jobb lenne. A közönségdíjas nagyon vékonynak látszik (persze a többi is nyilván az), Universe talán elmegy, bár mindenki nagyon ki van pingálva.
Egy volt osztálytársamból lett keresett modell, pedig a csúnyácska lányok közé tartozott. Vetkőzött, szopott, dugott, szerzett egy gazdag pasit aki kifizette neki a műtéteket és most nagyon mutatós műnő lett belőle akiért pasi ezreinek csorog a nyála.
Én se mondom hogy csúnyák, de én sose jöttem rá ők mitől olyan hű de szépek mint kb. minden héten legalább 1-2 nap valami random lány aki felszáll a buszra ahogy megyek hazafelé.
Tehát ha randiznák valamelyikkel az kb ugyanannyira valószínű mint ha egy sima lányról lenne szó. Amúgy most is van egy lány, ha választanom kellene köztük vagy közte hát egyértelműen ő^3.
Szóval végül is nem hiszem, azonkívül hogy szépek szerintem nem illenénk össze, más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!