Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak úgy lehetne szép barátnőm, ha kigyúrnám magamat vékony, alacsony fiúként?
Kedves előttem hozzászóló!
172 cm < 176 cm (átlag)tehát alacsony, ez szinte mai női magasságnak számít, főleg Bp-en. Nem kell a duma tudom és kész, nem egyszer kaptam már a képembe, hogy nem passzolok a magassarkújukhoz. A munkahelyi esetben sincs igazad. Középvezetői és vezetői pozíciókba csak magas 180 cm min. embereket vesznek fel. Egyik mérnök kollégám ( kollégiumban voltunk szobatársak :)) aki idősebb tőlem 3 évvel,mondta el az ő esetét, ahol őt a magassága miatt (170 cm) nem választották meg a középvezetői pozícióra, pedig minden passzolt, közel 5 év szakmai tapasztalattal. Helyette lett a 190 cm-es 24 éves 1 év szakmai tapasztalattal rendelkező taknyos.. Ennyire nem számít a magasság, szerinted, szerintem igen.
ma 20:57
Miért is? :O
Csak, mert fontos, hogy ne csak jellemre, hanem külsőre is vonzódjak egy lányhoz? o.O
Jajjj istenem minek kell pénz ahhoz hogy izmos/erős légy? El vagy tájolva öcsi :D Már ha kajára sincs pénzed akkor megértem.
Meg mi ez a hülye magasság komplexus? Ha valaki nyomi az nyomi marad mind1 ,hogy mekkora. Amugy how tall a kérdező? És utolsó előtti előtti nemtom: 172 cm - ezzel semmi gond !!! felveszel még egy cipőt bele zokni aztán 175 meg is van.
175 centi. Lássuk csak. (tudod hollywoodban is nagy téma ez nem is gondolnád ,hogy mennyire kimagasítanak mindenkit) DE ezzel a 175 centivel akkora vagy mint, vagy túlnőtted
-johnny depp, jack nicholson, robert de niro, marlon brando, james dean, robert downey jr, tom cruise, Al Patino, Mark Walhberg , Antonio Banderas, havier bardem, sylvester stallone, Jason Statham ,Jean-Claude Van Damme, CHUCK NORRIS (!!!), harry pottert , a twilightos izmos palit- most több nem jut eszembe. És még nem tértem ki a rocksztárokra, sportolókra, a politikusok és feltalálókkal meg meg sem próbálkozok mert 2 hét alatt sem végeznék.
Szánalmas hogy erre fogjátok. Akkor ők biztos csírák mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!