Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttetek már valakivel innen? Szex, vagy komolyabb?
Igen, valami hasznos válasz/kérdés után, rám írtak és utána pedig facebookon, akarták folytatni... Ott ugye pedig látható, hogy hogy néz ki az illető. "Van kedved dumálni" kérdésekhez sose szoktam hozzászolni. :D
(egyébként addig válaszolgattam sokat, amíg egy baleset miatt nagyon hosszú ideig ágyba kényszerültem, mostmár ritkábban)
Én átgondoltam a részemről ennek a GYK oldalon történő párkapcsolat keresésnek, ha esetleg érdekel, hogy mire jutottam, szívesen leírom röviden. :)
Jaj, teljesen kiment a fejemből, ne haragudj! :D
Szóval: én akkor voltam fent ezen az oldalon sokat, amikor egy baleset miatt nagyon hosszú ideig nem tudtam kimozdulni az ágyból, így kicsit ez az oldal pótolta azt, hogy nem lehetek társaságban, ergo tudtam kommunikálni emberekkel, érted; válaszolgatni, szóba elegyedni, kérdezni. Szóval kicsit kezdtem úgymond beszűkülni ebbe a virtuális világba. Jöttek a kétségbeesett gondolatok: hogy találok én magamnak párt, nem is kellek én senkinek, stb, miközben ha akartam volna kimozdulni, ha nem, nem tudtam. Végeredménye az lett, hogy minden kommentben (lányéban) kerestem azt a lányt, akit szerethetek. De hát tudjuk, hogy ide bárki bármit írhat, így nem lehet megbízni csupán egy írásban.
Tehát, azt szűrtem le, hogy amint csak tudok ki kell mozdulni, emberek közt lenni és ott keresni a párunkat. Nem tudom, hogy te mennyit gépezel naponta, mennyi időt töltesz gépezéssel, de azt javaslom neked, hogy menj el minél több helyre, ahol sok ember van (kulturális helyekre gondolok első sorban, nem diszkóra, persze ha normális lányt szeretnél :)) és meglátod, hogy nem lesz szükséged erre az oldalra ebből a szempontból. :)
Szóval röviden, én ezt az egészet egy kétségbeesettségi folyatnak látom, amikor azt hisszük, hogy már csak ez a megoldás maradt. :)
Jelenleg anyagi céljaimért dolgozom, és amíg azt nem valósítottam meg, nem látom értelmét elmenni bárhová is.
Természetesen nem a gyakori kérdéseken szándékozom barátnőt szerezni, de mint parányi lehetőség (kb. mint egy lottó 4-es találat), ez is megvan.
Ez természetes, megértelek. Biztonságot, önbizalmat ad az anyagi jólét. Valóban, én is valamelyest egy "LOTTÓ nyereménynek" tekintem ezt a lehetőséget, ergo 1:43949268 az esély :D (ennyi féle szám kombináció létezik, de azért ez egy kicsit más).
Sok szerencsét az anyagi dolgokhoz és a nőkhöz is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!