Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akar rázni, nem akar találkozni?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt ismerkedtem meg egy fiúval. Az első két randinkon minden ok volt. Aztán úgy alakult, hogy hónapokig nem tudtunk találkozni, végül ő keresett meg újra. Ekkor találkoztunk, s megbeszéltünk egy újabb találkát, eltelt pár nap, s ő hívott meg/el, de végül lemondta, mondván sok a munkája. Olyan szerencsétlennek érzem magam.2012. jún. 8. 20:07
1/5 anonim válasza:
szerintem ez még nem jelenti azt, hogy le akar rázni, tényleg közbe is jöhetett valami, de ha legközelebb is lemondja vagy nem akar hozza fel, hogy pótoljátok be, akkor már valószínűbb.
2/5 Linczmajer Réka válasza:
szerintem csak ne ért rá. beszéljétek meg vele, de szerintem ha megkeresett, akkor nem akar lerázni. :)
3/5 A kérdező kommentje:
de chaten sem ír, pedig...
2012. jún. 8. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!