Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Járnátok 22 éves fiúval, aki fiatalabbnak néz ki a koránál?
14 voltam, mikor összejöttem az akkori, 22 éves barátommal. 4 hónapot voltunk együtt.
20/L
Az utolsónak amúgy igaza van. Szóval ezt tulajdonképpen hogy képzelted el? Oda mész egy ilyen lányhoz, és MAGIC minden magától történik és szexeltek.
Ezzel az erővel, óóhhh olyan jó lenne egy romantikus lány akivel tök jókat lehet erről arról beszélgetni.. "szia" "szia...""....". Mert ha pl alapból csajozni se tudsz, akkor nem tudom miből gondolod hogy egy 14 évesnek majd bejössz.
Nem is ismertek, de máris elítéltek. Szánalmas előítéletes nemzedék, na ezért ábrándultam ki az emberekből!
Egyetlen egy normális,szerethető rendes lányt találnék, aki nem foglalt már végre!
Annyi van mint a nyű.. öröm belőlük válogatni és egyik szebb mint a másik... vagy túlságosan válogatós vagy ami nagy baj vagy pedig csak kifogást keresel arra, hogy miért nem próbálkozol be egy csajnál... "minek próbálkozzak úgy se tudnám szeretni vagy ő engem nem tudna mert egy büdös agresszív, arogáns liba.. én meg nem vagyok neki elég jó" pedig még nem is ismered..
na melyik a kettő közül? o.O
az utolsó vagyok:
az egész "válaszom" elejéről lemaradt, hogy "szép és kedves szerethető lányból" (annyi van mint a nyű.. stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!