Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessek vele a talin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek vele a talin?

Figyelt kérdés
Hello! Van egy csaj akivel sokat msneztem, de már szinte minden témát kitárgyaltunk, és holnap találkozok vele először, és fogalmam sincs hogy 3 orán át miről dumcsizunk, milyen történetekkel probáljam felhivni majd magamra a figyelmét, érzem hogy itt beégés lesz :S sokszor volt már ilyen nálam hogy a talin már semmiről se tudtunk beszélgetni és jött a kinos csend. Én 18 Ő 20
2009. júl. 2. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondhatjuk meg, adhatunk példát, témát de azzal nem leszel előrébb. Állandóan az járjon a fejedben, hogy mit is mondtak itt a fórumon. Engedd el magad, légy laza, ne görcsölj és menni fog ;)
2009. júl. 2. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

helyzettől függ hogy mit mondhatsz neki...

de igaza van az első válaszadónak...

ne izgulj és görcsölj, engedd el magad...menni fog...

a lényeg hogy figyelj rá és ne csak a saját szövegedet fújd mert az nem beszélgetés...figyelj rá, kérdezgesd...stb...

sok sikert

2009. júl. 2. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

:) Már nem is tom, h hány netes talin vok túl kb 5-7, (megválogattam kivel talizom)

Ja és téma az mindíg volt... :) Pedig már valakit évek óta ismerek msn-ről... Az első fél perc úgyis azzal fog telni, h rádöbbentek, h mien végre szemtől szemben... :D Első netes talim naon jól sikerült, és kb 5 percenként + jegyeztük, h mien fura :D

Valamiről eddig is beszéltetek msn-en, és ha h nap nem találkoznátok akkor is lenne még témátok... és akár a semmiről is el lehet beszélni, ne aggódj majd lessz valahogy...

Hmmm kínos csend... akkor úgy tűnik, én megmentettem a fiúkat... :D Én ugyanis nem vagyok az a csendes típus... és pasiktól nem is szabad elvárni, h túl sokat szövegeljenek... Nem tom, h hova mentek, de ne egy félreeső sarkon bszélgessetek... sétáljatok vagy ilyesmi... H lássatok valamit, amiről eszetekbe jut valami... és arról máris tudtok valamit beszélni, amiről a másiknak eszébe juthat valami és nézz oda máris beszéltek valamiről... Ha már eljutottatok a taliig megbeszélhetitek, h mi volt az 1. benyomás msn-en vagy valami kellemes, v vicces dolgot felhozol a régebbi beszélgetésekből, megkérdezed milyen volt az elöző napja vagy iesmi... De azt is kipróbálhatod, h viszel 1 kis jegyzetfüzetet, és írsz neki rá valamit, amire ő válaszol... írva... és majd csak kialakul valami... vagy poénból kezdheted úgy is h felírod a lapra, h heló (v amit szoktál mondani köszönés képpen) és lehet elneveti magát, és ezidő alatt is kifundálhatod, h mit is mondj neki... de ha nem 1 kuka a csaj nem lessz gond... Előre is sok szerencsét... Én mind a 2 páromat a neten ismertem meg... az utóbbi hamarosan 2éves kapcsolat lessz hamarosan... De nemrég volt 2 éve az 1. talink :)

Szóval ne aggódj...

És add önmagad... az 1ik fiú neten olyan volt, h ... hát szóval nagyon jól eldumcsiztam vele, és úgy gondoltam, h bele is tudnék szeretni... de élőben tök máshogy viselkedett, mintha nem is ő lenne, de persze ő volt...

Mai naig nem tom melyik az igazi oldala... Lehet, h élőbe nagyon izgult, és túlzásba vitte a dolgokat...

szóval sok sikert :) hajrá... :)

2009. júl. 2. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
40/F létemre azt tudom mondani Neked, hogy úgy is a szavaid dallama fogja elvarázsolni a Nőt, nem annyira a tartalmuk. Nem azért, mert a Nők buták, dehogy! Egyszerűen csak másképp működnek. Így aztán nagyjából mindegy, mi a téma, lehet akár a világmegváltás, de a sztárpletykák is. Amiben jó vagy. Ha nem jöttök össze, nem ezen fog múlni. :oP
2009. júl. 2. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Nehogy azt gondold, hogy neked kell felhívnod a figyelmét stb. Fenét. Főleg ő beszéljen, ő legyen a középpontban. Mindegy, miről lesz szó. A legjobb, ha rátértek olyasmire, mint emlékeitek és vágyaitok. Ez spontán fog megtörténni, mert lesz valami a közeletekben, vagy a közelmúltban, amiről valami valakinek az eszébe jut, amiről eszébe jut valami más stb. Nem szabad rossz emlékeket vagy negatív érzéseket előszedni. Te többet kérdezz, keveset beszélj. Mindenről legyen önálló véleményed, de ne vitatkozz vele. Egy ilyen találkozón nem az a dolgod, hogy jópofizz, mert az úgysem fog menni (a sokat dumáló férfit unalmasnak tartják, az érdeklődő és figyelmesen hallgató férfit viszont elragadónak, ez nagyon fontos). Kevés információt ossz meg magadról, maradj titokzatos és nehezen behatárolható. Amit ő magáról elmond, azt viszont figyeld és jegyezd meg, hogy később kapcsolódhass hozzá. A csendek meg csak akkor kínosak, ha bebeszéled magadnak, hogy azok. Legközelebb ha csend van, indulj ki abból, hogy néha szereted a csendet. teljesen más lesz az arckifejezésed és a testtartásod, ha így gondolkodsz. Ha a lány megpróbál lekáderezni (lakás, kocsi, pénz, egyetem), akkor valami poénos válasszal verd vissza a próbálkozásait. Kicsit ugrathatod, kötözködhetsz vele, mert ha kiszámíthatatlan vagy, azzal izgatod. Ha végképp reménytelen a helyzet, mentsd ki magad, még mielőtt leülne a hangulat. tegyél úgy, mintha sürgős munkád vagy találkozód lenne. Ezzel ugyanis három legyet ütsz egy csapásra. Egyrészt ki tudod megad menteni egy megfeneklett szituból. Másodszor, azt a látszatot kelted, hogy van életed (ha amúgy nem lenne). Harmadszor, megérteted vele, hogy versenyeznie kell az idődért másokkal, és ideje valamivel előhozakodnia, amivel le tud téked kötni. Ő harcoljon érted és ne fordítva, ugye. Ez utóbbi ugyanis mágnesként vonzza a nőket. Bevezetésnek ennyi elég.
2009. júl. 2. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

Én egyszer elhatároztam, csak nem lett belőle semmi, hogy megírom a "Hogyan szabaduljunk meg a >>Sikerkalauzzal<< szerzett ún. "barátaink"-tól?" c. könyvet. ;o)

Aztán rájöttem, hogy mindenki csak a saját életéért felelős, a többiekért nem. Ergo ha valaki tuti tippeket akar, és az izgatja hogyan bolondítson magába olyan lányokat, akikkel aztán nem akar majd együtt élni, akkor az az Ő felelőssége és nem az enyém. Ha másvalaki ehhez megadja neki a tuti tippeket, az meg az Ő karmája, megint nem az enyém. Én ezeket a köröket feleslegesnek tartom a magam számára, ám ha valaki ebből akar valamit megtanulni a saját életében, akkor csak hajrá!

Én egyszerűbbnek tartom, ha mindkét fél önmagát adja, így hamarabb kiderül, hogy összeillenek-e vagy sem? Az ilyen "maradj titokzatos", meg hasonló tippekkel azt lehet elérni, hogy összejöttök, de az egész hazugságokon fog alapulni, legrosszabb esetben mindkét fél rávetíti a saját vágyait a másikra és majd egy jó nagy koppanás lesz a vége. Sajnálom, ez van. (Dehogyis! NEM sajnálom. Ez csak udvariaskodás lenne...) :oP

2009. júl. 2. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

"Az ilyen "maradj titokzatos", meg hasonló tippekkel azt lehet elérni, hogy összejöttök, de az egész hazugságokon fog alapulni"

Nem egészen. Nem veszed figyelembe azt, hogy pl. az információ visszatartása nem hazugság, hanem a locsogás elkerülése. Nem tudsz olyan embert mondani Konfuciusztól Marx Károlyig, Buddhától Hegelig, aki nagyra tartotta volna a fecsegést.

Egy jól működő kapcsolatban kb. a második évtől kezdve lehet őszintének lenni. A nők álomvilágban akarnak élni, ha kijózanítják őket, azt nem köszönik meg.

Emberünknek (a kérdezőnek) jelenleg arra van szüksége, hogy beinduljon egy kapcsolat. Később piszkosul ráér szellemileg fejlődni, meg őszintének lenni. De előbb be kell indítani az egészet.

Adhatja is rögtön az elején önmagát, de annak csak akkor nem lesz siralmas eredménye, ha eleve egy Cary Grant, vagy Casanova vagy Chateaubriand. De nyilván nem az, minthogy itt tett fel egy kérdést.

Egyébként jó fej vagy, csak szerintem itt túl szigorú. A könyvedet meg meg kéne írnod.

2009. júl. 3. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazad van. (Mármint a szigorral.) :oD

Az információ visszatartása attól függ, mi az információ. Egy ismerős mesélte, hogy az unokahúga csak az esküvője után akarta elmondani a fiújának, hogy egy genetikai rendellenesség miatt nincs petefészke, és így nem lehet majd saját gyerekük. Ennyi a mese. Én ilyenkor igen szigorú lennék. :o|

2009. júl. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!