Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is idegesít, hogy nem kellenek a lányoknak az alacsony, vékony, cuki fiúk, helyette inkább ilyen nagy darab, testes, magas fickók a menők?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 00:45
11/15 anonim válasza:
ha biztonságban érzem magam mellette akkor nem az a lényeg hogy ha akarom megtudjon verni egy másik csávót, hanem az az érzés, amit kelt bennem. a biztonság pedig a bizalmon alapul, egy, kettő meg a kigyúrt állatoknak ész se nagyon van a fejükben vagy ha van is akkor erkölcsi problémáik vannak... amúgy meg milyen jogon bírálod mások ízlését?
12/15 anonim válasza:
Na de ez most fajt :D en 195 cm vagyok es 97 kg es mar lany lecukizott (nem szeretem a cukizast).Attol meg hogy igy nezek ki ettol meg szeretem a muveszetet a jo oltonyoket tudom ertekelni az ajandekokat meg barmit nincsennek semmilyen gondjaim az agyam is a helyen van :D sokat olvasok meg muvelodok pedig ha ramneznel elsore nembiztos hogy azt mondanad hogy szokott olvasni a csavo :D
13/15 anonim válasza:
Kedves Bata Zoard, a válaszom az előző poénkodó kommentelőnek szólt, nem állítottam egy szóval sem, hogy minden izmos férfi buta is :DD pl. ismerek egy nagyon kigyúrt fotós srácot, művészi értékű képei vannak de a személyisége enyhén szólva rossz... ahogy a vékony srácok között is vannak rossz természetűek. az csak jó ha szeretsz olvasni és a művészetet sem veted meg, mert ez rám ugyanígy igaz, sőt. Én nem ítélek el senkit, csak alapvetően jobban vonzódom a kevéssé megmunkált testű férfiakhoz. akik igenis lehetnek férfiak anélkül is, hogy szétlennének dolgozva.
14/15 anonim válasza:
és azért a 197 cm különben sem alacsony :D
15/15 anonim válasza:
En ezt teljesen megertem :D ismerek en is ilyet nem is egyet :D de foleg hogy tudok verekedni es kopasz is voltam akkor mindenki nezett rendesen kb hozzam se szoltak rosszul esett :P pedig nem is vagyok annyira izmos :D mint egy 2x2-es szekreny :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!