Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 14 éves lány öszejön egy 22 éves sráccal?
Figyelt kérdés
a srác nagyon rendes meg minden...2012. jún. 5. 20:31
12/19 anonim válasza:
Ha úgy vannak együtt, hogy nincs szex arra még rá lehet bólintani. De amúgy nagyon gáz. Egy 14 éves még kislány, tini. 22 éves srác meg lényegében már egy férfi.
14/19 anonim válasza:
Egyetértek, a srácnak gáz ez...
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha szeretitek egymást, akkor ne érdekeljen más véleménye. Engem is elítélnek sokan, amiért a fiatalabb tini lányokhoz vonzódom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
16/19 anonim válasza:
előre megmondom, hogy nem fog sokáig tartani. anno nekem is egy haverom csinálta,ugyanez volt a felállás, a kiscsaj épp elballagott az általánosból, srác 22 volt. nem is mutogatta a haveri körben...tartott három hónapig úgy, hogy 120 kilométerre voltak egymástól, találkoztak közben vagy ötször. komoly kapcsolat...
17/19 anonim válasza:
hát a lány nem épp összejön a sráccal....
hanem inkább a lányt meghúzza a srác.....
18/19 kombesz válasza:
Rendes az a 22 éves srác nem lehet amelyik összejön egy 14 éves lánnyal... Most nem azért de emberek csak szerintem szégyen ez? Egy 22 éves srác nem talál korabelit ezért a buta kislányokra utazik akiket elbűvöl a korával...tipikus!
19/19 anonim válasza:
Igen, kib*szottul gáz.Gratulálok -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!