Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha egy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 14 éves lány öszejön egy 22 éves sráccal?

Figyelt kérdés
a srác nagyon rendes meg minden...
2012. jún. 5. 20:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
sok boldogságot,ámen
2012. jún. 5. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha úgy vannak együtt, hogy nincs szex arra még rá lehet bólintani. De amúgy nagyon gáz. Egy 14 éves még kislány, tini. 22 éves srác meg lényegében már egy férfi.
2012. jún. 5. 20:41
 13/19 anonim ***** válasza:
A srácnak gáz.
2012. jún. 5. 20:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a srácnak gáz ez...
2012. jún. 5. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz ha szeretitek egymást, akkor ne érdekeljen más véleménye. Engem is elítélnek sokan, amiért a fiatalabb tini lányokhoz vonzódom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. jún. 5. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
előre megmondom, hogy nem fog sokáig tartani. anno nekem is egy haverom csinálta,ugyanez volt a felállás, a kiscsaj épp elballagott az általánosból, srác 22 volt. nem is mutogatta a haveri körben...tartott három hónapig úgy, hogy 120 kilométerre voltak egymástól, találkoztak közben vagy ötször. komoly kapcsolat...
2012. jún. 5. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:

hát a lány nem épp összejön a sráccal....

hanem inkább a lányt meghúzza a srác.....

2012. jún. 5. 22:27
 18/19 kombesz válasza:
Rendes az a 22 éves srác nem lehet amelyik összejön egy 14 éves lánnyal... Most nem azért de emberek csak szerintem szégyen ez? Egy 22 éves srác nem talál korabelit ezért a buta kislányokra utazik akiket elbűvöl a korával...tipikus!
2012. jún. 5. 22:54
 19/19 anonim válasza:
Igen, kib*szottul gáz.Gratulálok -.-
2012. jún. 6. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!