Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejönnek a biciklis pasik?

Figyelt kérdés

Tehát, ha egy fiú montizik (és nem a bmx huligánokról beszélek :D) mondjuk napi 30 kilométert földúton stb., az ugyanolyan vonzó (ha az) számotokra, mint a többi sport?

Kort és ohh, nemet már tudom :D

Szal kort is írjatok ha lehet.

14/f

2012. jún. 3. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

16:32

Alacsony a színvonal nálatok. Ahova én jártam, ott mindenki rontott általánoshoz képest (ahol mindenki színötös volt kb), akik próbáltak rendesen tanulni, azok is csak ilyen 3-4esek voltak eleinte, a többi meg 1-2es. Aztán később javított, aki tanult, aki meg csak úgy elvolt, az vagy bukott, vagy továbbment épphogycsak... Pedig nem hülye osztály volt, leszámítva 1-2 gyereket.

2012. jún. 3. 16:35
 12/17 anonim válasza:

jobban bejönnek ha nem dagadt és kocka :) (vézna)

15L

2012. jún. 3. 17:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Érdekes egy ízlésed van..nade mind1..

Viszont a kérdés az volt, hogy ugyanolyan komolyan tekintetek-e a sportra mint az úszás, foci, stb :D

2012. jún. 3. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, mit csinál, csak ne legyen punnyadt. Akármit sportol, én azt csak csodálni tudom.

(U.i: a mostani kiszemeltem bringázik, és odavagyok érte :D) Remélem segítettem! 14/L

2012. júl. 9. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:

1. Helyes vagy? Ha nem, akkor nem járnék veled.:D

Nekem 8 mit sportol, én szerelemből járok valakivel, mert megfog benne valami, nem azért mert biciklizik.

BMX-es srácok valahogy közel állnak a szívemhez.:D

2012. júl. 20. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:

15ös vagyok, olvasgattam a hsz-eket, hát nekem még a kocka srácok is bejönnek, vannak azokból is helyesek. Volt hogy a bátyámékkal Lan partiztunk. xD Na, ők helyesek, mégis nagy kockák, ha van vmi játék.

Énis szeretek MMO-zni, WOWot imádtam, PW(Perfect World Pulse-on toltam még régebben, míg jó volt a társaság, ha valaki ismerné: Rókica, Lussy, Kardfog, BloodWolf, DaVies, Chio, akkor pm-elhet nyugodtan :D), Aionon is toltam sokat (Infinite, de 1 éve átjöttünk eredetire, ASMO! <3), Cabal, azon nem sokat toltam, de tetszett.:D stbstb. xD

16/L.

(Igen, én már 11 éves koromba MMo-ztam, duurva, mi? És milyen jó karikat felhúztam.. Szinte mindig Cleric/Priestem volt.:))

2012. júl. 20. 18:09
 17/17 A kérdező kommentje:

15# Nem azt kérdeztem, hogy azért szeretsz-e bele valakibe, mert ezt vagy azt sportol...

16# Bocsi, de ebből az egyetlen ismert dolog számomra a wow, az is csak a nevéig :S

2012. júl. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!