Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzek így, veletek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így, veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Megőrülök egy pasiért, sokszor találkozunk társaságban és néha kettesben. Amikor nincs velem fantáziálok róla, hogy milyen lenne megcsókolni, szeretkezni vele. Alig várom, hogy találkozzunk, de amikor ketten vagyunk akár egy fél napot is, nem jön ez az érzés, olyan mintha a bátyám lenne. Nem akarom megcsókolni, csak együtt akarok lenni vele minél többet, élvezem a társaságát. De amint egyedül leszek, rögtön kezdődik az álmodozás, hiányzik stb. Ez miért van?
2012. jún. 3. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
félsz tőle?
2012. jún. 3. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy az életkorkülönbség vszínű. :(
2012. jún. 3. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet hogy félek a reakciójától, de egyébként nem ijesztő. :)) -- 9 évvel idősebb nálam, talán nem szokványos, de nem olyan sok azért (én 24L)
2012. jún. 3. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor ott vagy Vele,akkor szerintem vissza tudod fogni magad,mert tudod,hogy mellette lehetsz,olyankor az agyad is alig kap szikrát,szinte fel sem tudod fogni igazából,hogy végre együtt vagytok.Ilyenkor az ember tudat alatt is zavarba jön,és nem feltétlenül úgy viselkedik,mint ahogy valójában érez.Viszont amikor egyedül maradsz és nincs veled,akkor jössz rá,valójában mennyire hiányzik.Szerintem fellángoltál iránta.

Egyébként Ő nem kezdeményezett még csókot,szeretkezést?

2012. jún. 3. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Óóóó, ez tényleg így lehet. Eléggé izgulok is amikor velem van, de egy idő után ez azért elmúlik. Nem kezdeményezett ő sem semmit, lehet hogy ezért is vagyok ilyen bizonytalan, mert ő sem lép ilyen irányban. Mi lesz ebből, lehet hogy megőrülök. :))
2012. jún. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!