Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, elmondtam neki de még mindig bűntudatom van, mi legyen?
Na azért még ne neked álljon feljebb! Ha úgy viselkedsz, mint egy ringyó, akkor ringyó vagy, ennyi.
Mondjuk a pasikádról mindent elmond, hogy "megértő" volt. Szóval ne legyen bűntudatod, na. Összeilletek. Sok boldogságot, és mellé sok-sok "kicsit én is kívántam"-at.
Nem tudom, hogy miért írtad ezt ki! Mindenki máshogy kezeli a dolgokat! Valaki megbocsátóbb, van aki már azért kicsapott volna, hogy egyedül mész bulizni!
Bűntudatod van?! Legyen is. Elvégre Te csaltad meg a párod. Ő max megbocsát, de a lelki dolgokat magadban kell rendezned! A legtöbb ember ezért szól be neked. Aljas amit tettél - fordítva neked hogy esne? Elítélnéd - gondolom!
Viszont azt, ahogy itt kérdezed az embereket olyan, mintha elvárnád a sajnálatukat. (jajj Te szegény, megbocsátottak neked, mégis szenvedsz)
Bocs, ha kemény vagyok, de megérdemled! A pasid meg imádkozzon, hogy nem lágyulsz el máskor. Bár én nem tudnám elhinni, hogy nem fordul elő még egyszer!
(...vagy megcsalt Ő is és ezért állt rá a bocsátásra könnyen?!)
30/F
Agyatlan rib@nc.
Milyen választ vársz erre?
"Ügyes vagy, jól csináltad."
"A pasid megbocsájtott, nincs semmi baj, felejtsd el."
"Semmi baj, természetes, hogy a párodon kívül más férfit is megkívánsz."
"Egy csók nem olyan nagy ügy."
Válogathatsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!