Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az, hogy a debrecen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a debreceni lányok közül minden második tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Most ilyen sok szép lány lenne itt vagy csak egyszerűen bekattantam a nőhiánytól? :D

2012. jún. 1. 00:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Merrefelé látod őket?
2012. jún. 1. 01:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Viszont ha hazudik is azért hogy lepattintsa akkor valószínűleg nem kell neki. Nem igaz?
2012. jún. 1. 07:36
 13/22 Đeathdox válasza:
Nekem Debreceni a barátnőm, pedig én nem is ott lakok és lehet benne valami, hogy talán a Debreceni csajok szebbek, vagy csak spontán több van a jóból. :)
2012. jún. 1. 09:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A debreceni csajok közt tényleg sok a szép, csinos, de nagyon nagyra is tartják magukat, el vannak kicsit szállva, anyagiasak, pénzéhesek, és akkor is nyomják az automatikus "van pasim, nem ismerkedek" szöveget, ha nincs is pasijuk.

Sok a pasi is Debrecenben, ezért a lányok megtehetik, hogy válogatnak köztük.

Az is igaz, hogy ha már régen reszeltél, akkor még egy dunántúli tenyeres-talpas sváb lányt is vonzónak találnál.

2012. jún. 1. 09:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: Már nem azért, tényleg elég sok helyes pali rohangál az utcán, de én pl azt vettem észre, hogy szórakozóhelyeken a srácok szinte elvárják, hogy mi kezdeményezzünk. Egyszer elhoztam ide egy barátnőmet, aki másik városban él és ő mondta nekem, hogy az itteni csajok sokkal jobban nyomulnak, mint Pesten vagy Miskolcon. Így a fiúk hozzászoktak, hogy nem kell semmit tenniük és mégis tapadnak a nők. Én úgy látom, hogy ez elég gáz, mivel így nekünk kell(ene) nyomulni.

Persze ez pusztán a saját véleményem/tapasztalatom, lehet, hogy én fogom ki mindig az ilyen eseteket.

20/L

2012. jún. 1. 12:03
 16/22 CivisJoe75 ***** válasza:
Ha nem tudsz csajozni Debrecenben akkor valószínűleg nincs stílusod és humorod se plusz béna is vagy. A csajozás nem pénz kérdése hanem fellépésé.
2012. jún. 1. 16:42
 17/22 A kérdező kommentje:

ma 16:42

Meg a külső is sokat számít. :D

2012. jún. 1. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
57%
Én is azt tapasztaltam, h rohadtul hozzá vannak szova a pasik h a csajok kezdeményeznek, nyomulnak. A sült galamb a szájukba repül.
2012. jún. 2. 02:55
 19/22 anonim válasza:
tegnap 00:54 áruló! XD nem baj kitalálunk új szöveget.. XDDD
2012. jún. 2. 17:20
 20/22 anonim ***** válasza:
de kis szemtelen vagy :DD
2012. jún. 2. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!