Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan a legjobb megkérdezni hogy járhatunk-e? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pontosan úgy értem, hogy kérdezzek rá hogy járjunk-e? Vagy a másik megoldás hogy szavak nélkül próbáljuk a tudtára adni pl: feltűnően nézzük beszélünk vele sokat. Ha még ezeken kívül van jobb módszer is megfogadom! :) (légyszi kort is írjatok!!) A válaszokat előre is köszi! 17F

2012. máj. 31. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem is tudom értelmezni, soha eszembe se jutott ilyesmit kérdezni egy lánytól. Randiztok és összejöttök vagy nem jöttök össze, de tudni fogod, hogy jártok-e. Ez nem olyan dolog, hogy "Járunk?" "Igen" "Oké, akkor mostantól egy pár vagyunk".
2012. máj. 31. 16:34
 2/6 A kérdező kommentje:
de csak vannak olyan gesztusok vagy témák amiből arra következtet a lány h bejövök neki
2012. máj. 31. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:
bejövök neki - bejön nekem (bocs!!)
2012. máj. 31. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
El sem tudom képzelni, hogy valaki meg kérdezze hogy járnék e vele.Inkább hívd el valahova, ha megy akkor érdekled
2012. máj. 31. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én általába ugy szoktam h odamegyek a kiválasztott lányhoz és mélyen a szemébe nézek , majd az egyik kezemmel megfogom a kezét a másikkal pedig ráöntök afejére egy üveg sört(ezzel szimbolizálva h érte még a sörööl is lemondanék amipersze hazugság ) majd letolom a fejét és a szájába fingok amivel azt szimbolizálom h elfogadom testi valóját majd a Szo*pjál r*banc szavakat orditom rá ezzel azt szimbolizálva h erős vagyok és eltökélt majd ha eddig nem jött volna be akkor szimplán előröl kezdem az egészet ! eddig 15 lánynál és 3 kecskénél bejött :) 22/f
2012. máj. 31. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Két dolgot ne kérdezz meg:

Akarsz velem járni?

Megcsókolhatlak?

Mindkettő tuti lapát. Hívd el valahova (de ne behányós kanbulira), ha igent mond akkor már nyert ügyed van. Mikor taliztok, fogd meg a kezét és ezután így "jártok". Ennyi.

2012. máj. 31. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!