Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek az alábbi "csajozási tanácsokról"? :D
Figyelt kérdés
Ezt az oldalt, amit linkelni fogok az alábbiakban régen találtam. Mondanom sem kell, hogy nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, jelen pillanatban pedig semmilyen "tipp" sem aktuális, hiszen van barátnőm ^^. Meséltem már neki az alábbi linkről 1-2 trükköt, hogy milyen "csajozási technikák" vannak, nos, neki nem jött be xD Ti hogy vagytok ezzel? Ha nálatok egy srác ilyennekkel próbálkozna, mint amik az alábbi linken vannak, hogyan reagálnátok? :D Nagyon érdekel, hogy mennyi olyan lány van a világon, akik az alábbi trükkökre "elcsábulnak"
2012. máj. 31. 15:06
11/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen próbáljátok ki, főleg a forró lángos a nyerő, utána biztos nem tudnám megállni , hogy rá ugorjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!