Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek rendőrrel, katonával, kommandóssal?
fiú vagyok. dehogyis :D természetesen lány.
ja igen a tűzoltók. őket kihagytam :)
és női katonák füttyentgettek neked? az kemény...
én nőként összejönnék katonával... kommandóssal nem feltétlen, mert mindig félteném... ha már itt tartunk, egy katonát is... de én a tűzoltókra is beindulok. :))
Rendőr igen
Katona nem
Kommandos igen
Tűzoltó igen
"fiú vagyok. dehogyis :D természetesen lány. "
tehát lány vagyok, csak próbáltam humorkodni, de úgy néz ki nem sikerült. szóval lány vagyok.
Hát kommandósok.. persze nagyon szexi, meg erős stb. Ez így van. Na de... mikor századjára is behívják dolgozni a randidról, család otthon marad, segítséged nuku, akkor mit teszel? Mert ezeknek a srácoknak a meló az első!
Én ismertem egyet, jó fej srác volt, de zárkózott, nem tudtuk soha, mi jár a fejében. A csajok pedig egymás után csukták a kilincset. Volt olyan aki csak mosogatni járt hozzá:) Aztán egyszer végül is megnősült.. de addig ki tudja:)))
Szóval nagy náluk a válási statisztika.
Rendőr pasim volt. Szerettem nagyon, bár picit paranoid volt. Félni nem kellett mellette. Egyszer egy picit meglökött egy részeg srác a buliban, a következő pillanatban a nyakánál fogva lógott a falon:)
Katonák meg így jóképűek stb, de gondolj bele, hogy mi lesz belőlük a háborúban. Poszttraumás stressz zavar majd mindegyiket érinti, éjjel ordítva kel, ha valami gyanús hangot hall üt, stb.
Seregben szolgáló katonával nem kezdenék szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!