Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek rendőrrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek rendőrrel, katonával, kommandóssal?

Figyelt kérdés
Pár napja tanúja voltam ahogy a kommandósok elfogtak valakit, meg ott volt egy csomó rendőr is. Van bennük valami hihetetlenül vonzó, pedig nem is jóképűek (vagy maszk van rajtuk) de úgy az egész tartásuk, testalkatuk nagyon bejön. Meg úgy árad belőlük valami szexi :D Más is gondolja így?
2012. máj. 31. 14:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

fiú vagyok. dehogyis :D természetesen lány.

ja igen a tűzoltók. őket kihagytam :)

2012. máj. 31. 14:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem. Folyamatosan félteném őt. Katonát és kommandóst nem véletlenül, és rendőrnél sem az irodában ülős típusra gondolok. Megpróbálnám elkerülni, hogy beleszeressek egybe. Nyilván ha megtörténne, akkor már nincs menekvés, de próbálom elkerülni. Az albérlőm egy katonafeleség egy kis csöppséggel és épp a férjét várja haza Irakból. Én nem bírnám ezt csinálni.
2012. máj. 31. 14:59
 13/21 anonim ***** válasza:

és női katonák füttyentgettek neked? az kemény...

én nőként összejönnék katonával... kommandóssal nem feltétlen, mert mindig félteném... ha már itt tartunk, egy katonát is... de én a tűzoltókra is beindulok. :))

2012. máj. 31. 15:14
 14/21 anonim válasza:

Rendőr igen

Katona nem

Kommandos igen

Tűzoltó igen

2012. máj. 31. 15:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Egy orvost is elfogadnék!Imádom ha okosabb nálam a pasi:)
2012. máj. 31. 17:22
 16/21 A kérdező kommentje:

"fiú vagyok. dehogyis :D természetesen lány. "

tehát lány vagyok, csak próbáltam humorkodni, de úgy néz ki nem sikerült. szóval lány vagyok.

2012. máj. 31. 17:22
 17/21 anonim ***** válasza:
de jó helyen laksz... :D
2012. máj. 31. 17:26
 18/21 Ci.ara ***** válasza:
am véletlenül nem szentendrei vagy? Mert ott van vmi tiszthelyettesi :)
2012. máj. 31. 17:47
 19/21 A kérdező kommentje:
nem, xviii kerületi, itt az erdőben van valami laktanya. naponta száguldoznak el a házunk előtt a katonai terepjárók, meg néha mikrobuszokkal járnak, meg ilyen hatalmas katonai kamionokkal.
2012. máj. 31. 18:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát kommandósok.. persze nagyon szexi, meg erős stb. Ez így van. Na de... mikor századjára is behívják dolgozni a randidról, család otthon marad, segítséged nuku, akkor mit teszel? Mert ezeknek a srácoknak a meló az első!

Én ismertem egyet, jó fej srác volt, de zárkózott, nem tudtuk soha, mi jár a fejében. A csajok pedig egymás után csukták a kilincset. Volt olyan aki csak mosogatni járt hozzá:) Aztán egyszer végül is megnősült.. de addig ki tudja:)))

Szóval nagy náluk a válási statisztika.

Rendőr pasim volt. Szerettem nagyon, bár picit paranoid volt. Félni nem kellett mellette. Egyszer egy picit meglökött egy részeg srác a buliban, a következő pillanatban a nyakánál fogva lógott a falon:)

Katonák meg így jóképűek stb, de gondolj bele, hogy mi lesz belőlük a háborúban. Poszttraumás stressz zavar majd mindegyiket érinti, éjjel ordítva kel, ha valami gyanús hangot hall üt, stb.

Seregben szolgáló katonával nem kezdenék szívesen.

2012. jún. 1. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!