Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúk merre vagytok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 20:40
14/20 anonim válasza:
Rock, metál zenét hallgatok, de nem öltözködöm rockerként.
Debrecen környéki lányok előnyben priviben!
15/20 anonim válasza:
nem hordok terepmintás nadrágot, nincs acélbetétesem, nem is hosszú a hajam nem iszok,nem dohányzok....de egész nap metalcore/ death metal megy nállam meg egy két nu-metal szám is becsúszik
20/F
16/20 jin válasza:
Dohányozni minek?
Inni...az izéért!
Hosszú haj,zavaró !
Bakancs,büdös lessz tőle a láb!
Terep mintás gatya ,na az jó :)
Rock, az meg isteni!
17/20 anonim válasza:
Itt vagyok én is, Miskolcon. Én sem iszok; nem is dohányzok, és nem is öltözködök úgy. Nemcsak rockzenét szeretek hallgatni, és maga a rock is egy nagyon széles skálát jelent. Az utóbbin belül az úgymond "kifinomultabb" stílusokat szeretem.
18/20 anonim válasza:
Én is itt vagyok. Ez egyébként mi közvélemény kutatás?
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem az, csak a kérdező gondolom ismerkedni szeretne hasonló zenei ízlésűekkel. De ahogyan említettem, a rock egy nagyon tág, széles kategória; ezt azért szerintem jócskán le lehetne szűkíteni, mint ahogy a lakóhelyet is. Azt is érdekesnek találom, hogy privát üzenetet sem lehet neki küldeni.
20/20 anonim válasza:
Jaj de, lehet küldeni privátot is, csak miközben írtam a hsz-t, a gép nem jelezte ki ezt a részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!