Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rocker fiúk merre vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker fiúk merre vagytok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 20:40
1 2
 11/20 jin ***** válasza:
88meter magas és 666eves :)
2012. máj. 30. 21:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! :)
2012. máj. 30. 21:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Otthon
2012. máj. 30. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Rock, metál zenét hallgatok, de nem öltözködöm rockerként.

Debrecen környéki lányok előnyben priviben!

2012. máj. 30. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:

nem hordok terepmintás nadrágot, nincs acélbetétesem, nem is hosszú a hajam nem iszok,nem dohányzok....de egész nap metalcore/ death metal megy nállam meg egy két nu-metal szám is becsúszik

20/F

2012. máj. 30. 21:36
 16/20 jin ***** válasza:

Dohányozni minek?

Inni...az izéért!

Hosszú haj,zavaró !

Bakancs,büdös lessz tőle a láb!

Terep mintás gatya ,na az jó :)

Rock, az meg isteni!

2012. máj. 30. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én is, Miskolcon. Én sem iszok; nem is dohányzok, és nem is öltözködök úgy. Nemcsak rockzenét szeretek hallgatni, és maga a rock is egy nagyon széles skálát jelent. Az utóbbin belül az úgymond "kifinomultabb" stílusokat szeretem.
2012. máj. 30. 23:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is itt vagyok. Ez egyébként mi közvélemény kutatás?
2012. máj. 31. 23:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az, csak a kérdező gondolom ismerkedni szeretne hasonló zenei ízlésűekkel. De ahogyan említettem, a rock egy nagyon tág, széles kategória; ezt azért szerintem jócskán le lehetne szűkíteni, mint ahogy a lakóhelyet is. Azt is érdekesnek találom, hogy privát üzenetet sem lehet neki küldeni.
2012. jún. 1. 00:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Jaj de, lehet küldeni privátot is, csak miközben írtam a hsz-t, a gép nem jelezte ki ezt a részt.
2012. jún. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!